homeIcon
  1. separatorElektronik
  2. separatorELECTROLUX HOME
ANNONS

Senaste ELECTROLUX HOME erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos ELECTROLUX HOME

Electrolux Home är en svensk multinationell tillverkare av hushållsapparater med huvudkontor i Stockholm.

Vilka produkttyper hittar jag på ELECTROLUX HOME?

Electrolux Home erbjuder ett brett sortiment av produkter och fritidsartiklar i sina filialer och onlinebutiker. Bland dem kan kunderna hitta dammsugare, kylskåp, ugnar, spisar, diskmaskiner, köksredskap och mer.

ANNONS

Vanliga frågor om ELECTROLUX HOME

ELECTROLUX HOMEs historia: om ELECTROLUX HOME?
Open

Electrolux Home startade sin verksamhet 1995. Idag har företaget butiker över hela landet samt en stor webbshop. Under de följande åren efter den ursprungliga etableringen har varumärket framgångsrikt kunnat växa och expandera i hela regionen. Electrolux har konsekvent rankats som världens näst största vitvarutillverkare sett till sålda enheter.

Vilka varumärken hittar jag på ELECTROLUX HOME?
Open

Företaget säljer och distribuerar produkter under det egna varumärket. Electrolux Homes eget köksvarumärke, JKE Nordic Kitchen Design, erbjuder stilrena nordiska kök av hög kvalitet, i framkant när det gäller material val och med en design som passar den nordiska livsstilen. Köken är tillverkade i Danmark och svanenmärkta.

Hur sparar jag pengar på ELECTROLUX HOME?
Open

Det finns flera sätt för kunder att spara pengar med Electrolux Home. Kolla in Electrolux Homes aktuella veckoerbjudanden som finns tillgängliga på deras hemsida för att hitta deras bästa priser och reaerbjudanden.

Bekanta dig med ELECTROLUX HOMEs konkurrenter
Open

Electrolux Home konkurrerar främst med andra konsumentelektronikbutiker som också är verksamma i regionen som Elgiganten, Webhallen, TeknikMagasinet, Kjell &Company och MediaMarkt.

ELECTROLUX HOME exklusiva förmåner
Open

Electrolux Homes kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och missa inte deras fantastiska erbjudanden och deras senaste nyheter. Bli först med att få de senaste reaerbjudanden levererade direkt till din mejl. Som en fortsättning på detta erbjuder Electrolux Home flera olika tjänster såsom trygga och säkra betallösningar, leverans, installation, provkörning av nya produkter och borttagning av gamla produkter och förpackningar

Kommer ELECTROLUX HOME att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Electrolux Home erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom ELECTROLUX HOME
Open

Hitta Electrolux Homes senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Kök för alla, oavsett önskemål, behov och förutsättningar. Electrolux Home är butikskedjan som förverkligar köksdrömmar genom att erbjuda ett brett sortiment av kompletta kök. Njut av electrolux varor till de bästa priserna. Electrolux Home står alltid till tjänst hos sina kunder och har allt du letar efter. Vänta inte längre och få de senaste rabatterna och reaerbjudandena från Electrolux Home med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.electroluxhome.se/

ANNONS
ANNONS