ANNONS

ELECTROLUX HOMEs veckoerbjudanden

ELECTROLUX HOMEs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från ELECTROLUX HOME

Andra Elektronik varumärken

TRETTI
TRETTI
WEBHALLEN
WEBHALLEN
CLAS OHLSON
CLAS OHLSON
NETONNET
NETONNET
KJELL & COMPANY
KJELL & COMPANY
MEDIAMARKT
MEDIAMARKT
ELON
ELON
TEKNIKMAGASINET
TEKNIKMAGASINET
ELGIGANTEN
ELGIGANTEN
INET
INET
GINZA
GINZA
TRETTI
TRETTI
WEBHALLEN
WEBHALLEN
CLAS OHLSON
CLAS OHLSON
NETONNET
NETONNET
KJELL & COMPANY
KJELL & COMPANY
MEDIAMARKT
MEDIAMARKT
ELON
ELON
TEKNIKMAGASINET
TEKNIKMAGASINET
ELGIGANTEN
ELGIGANTEN
INET
INET
GINZA
GINZA

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos ELECTROLUX HOME

Electrolux Home är en svensk multinationell tillverkare av hushållsapparater med huvudkontor i Stockholm.

Vanliga frågor om ELECTROLUX HOME

ELECTROLUX HOMEs historia: om ELECTROLUX HOME?
Open

Electrolux Home startade sin verksamhet 1995. Idag har företaget butiker över hela landet samt en stor webbshop. Under de följande åren efter den ursprungliga etableringen har varumärket framgångsrikt kunnat växa och expandera i hela regionen. Electrolux har konsekvent rankats som världens näst största vitvarutillverkare sett till sålda enheter.

Vilka produkttyper hittar jag på ELECTROLUX HOME?
Open

Electrolux Home erbjuder ett brett sortiment av produkter och fritidsartiklar i sina filialer och onlinebutiker. Bland dem kan kunderna hitta dammsugare, kylskåp, ugnar, spisar, diskmaskiner, köksredskap och mer.

Vilka varumärken hittar jag på ELECTROLUX HOME?
Open

Företaget säljer och distribuerar produkter under det egna varumärket. Electrolux Homes eget köksvarumärke, JKE Nordic Kitchen Design, erbjuder stilrena nordiska kök av hög kvalitet, i framkant när det gäller material val och med en design som passar den nordiska livsstilen. Köken är tillverkade i Danmark och svanenmärkta.

Hur sparar jag pengar på ELECTROLUX HOME?
Open

Det finns flera sätt för kunder att spara pengar med Electrolux Home. Kolla in Electrolux Homes aktuella veckoerbjudanden som finns tillgängliga på deras hemsida för att hitta deras bästa priser och reaerbjudanden.

Bekanta dig med ELECTROLUX HOMEs konkurrenter
Open

Electrolux Home konkurrerar främst med andra konsumentelektronikbutiker som också är verksamma i regionen som Elgiganten, Webhallen, TeknikMagasinet, Kjell &Company och MediaMarkt.

ELECTROLUX HOME exklusiva förmåner
Open

Electrolux Homes kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och missa inte deras fantastiska erbjudanden och deras senaste nyheter. Bli först med att få de senaste reaerbjudanden levererade direkt till din mejl. Som en fortsättning på detta erbjuder Electrolux Home flera olika tjänster såsom trygga och säkra betallösningar, leverans, installation, provkörning av nya produkter och borttagning av gamla produkter och förpackningar

Rabatter som erbjuds genom ELECTROLUX HOME
Open

Hitta Electrolux Homes senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Kök för alla, oavsett önskemål, behov och förutsättningar. Electrolux Home är butikskedjan som förverkligar köksdrömmar genom att erbjuda ett brett sortiment av kompletta kök. Njut av electrolux varor till de bästa priserna. Electrolux Home står alltid till tjänst hos sina kunder och har allt du letar efter. Vänta inte längre och få de senaste rabatterna och reaerbjudandena från Electrolux Home med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.electroluxhome.se/

ANNONS