ANNONS

INTERSPORTs veckoerbjudanden

INTERSPORTs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från INTERSPORT

Andra Sport varumärken

ADIDAS
ADIDAS
NIKE
NIKE
XXL
XXL
GYMGROSSISTEN
GYMGROSSISTEN
SPORTAMORE
SPORTAMORE
HÖÖKS
HÖÖKS
DECATHLON
DECATHLON
ADIDAS
ADIDAS
NIKE
NIKE
XXL
XXL
GYMGROSSISTEN
GYMGROSSISTEN
SPORTAMORE
SPORTAMORE
HÖÖKS
HÖÖKS
DECATHLON
DECATHLON

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos INTERSPORT

Intersport är en schweizisk butikskedja med inriktning på försäljning av sportkläder och sporttillbehör. Intersport har en stark närvaro i Sverige, liksom i många andra europeiska länder, Amerika och Asien. I Sverige verkar företaget genom ett brett nätverk av butiker som är fördelade över hela landet.

Vanliga frågor om INTERSPORT

INTERSPORTs historia: om INTERSPORT?
Open

Intersports historia går tillbaka till 1961 i Schweiz med uppkomsten av en inköpsgrupp kallad "Sport-tian". År 1962 bytte denna grupp namn till SportSam och 1968, efter sammanslagningen av 10 oberoende organisationer, döptes företaget om till Intersport och inledde sin internationella expansionsprocess.

I Sverige landade Intersport 1968 och har sedan dess blivit en av de populäraste sportbutikerna på den svenska marknaden. Numera verkar Intersport i Sverige genom mer än 100 butiker fördelade över landets huvudregioner. De säljer även sina produkter via sin exklusiva nätbutik.

Vilka produkttyper hittar jag på INTERSPORT?
Open

Hos Intersport kan kunderna hitta ett brett utbud av sportkläder och tillbehör för både kvinnor och män, till exempel kläder för fotboll, aquagym, basket, boxning, handboll, simning, träningskläder, sporttillbehör, fotbollar, tennisbollar, racketar, mössor, sportbyxor, sportskor och mycket mer.

Vilka varumärken hittar jag på INTERSPORT?
Open

Intersport säljer produkter från välkända varumärken som 2U Sports, Adidas,,, Acecamp, Airtrim, Asics, Anon, Benefit, Blue Sport, Boot Bib, Burton, Calazo, Clique, Craft, Nike, Puma, Reebok, Yonex, Zandstra, Zone, X-Grip, Åsnes, med flera.

Hur sparar jag pengar på INTERSPORT?
Open

Att spara pengar på Intersport är väldigt enkelt genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella hemsida. Genom att vara medlem i Intersport Club kan kunderna få stora rabatter och förmåner. På Affärer 365 hittar du också de senaste erbjudandena och kampanjerna hos Intersport. På Intersports nätbutik finns en "sale"-sektion där kunderna kan hitta ett stort urval av rabatterade produkter.

Bekanta dig med INTERSPORTs konkurrenter
Open

Intersport konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som bland annat Decathlon.

INTERSPORT exklusiva förmåner
Open

Intersport erbjuder sina kunder ett stort utbud av sportkläder och tillbehör till mycket förmånliga priser. Kunderna kan handla i Intersports nätbutik och få sina produkter hemlevererade. Med familjekortet tjänar kunderna poäng vid varje köp, som de kan lösa in mot stora förmåner.

Rabatter som erbjuds genom INTERSPORT
Open

Affärer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som Intersport har för dig i Sverige. När det gäller sportkläder och sporttillbehör hittar du de högsta kvaliteterna hos Intersport. Kolla in Affärer 365 och upptäck allt som Intersport har att erbjuda.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.intersport.se/

ANNONS