logo
homeIcon
  1. separatorKläder
  2. separatorBONPRIX
ANNONS

BONPRIX reklamblad - Senaste erbjudanden

Erbjudanden och rabatter i reklamblad BONPRIX

Bonprix är ett tyskt klädföretag som ägs av Otto Group. Företaget har 3 000 anställda över hela världen och har för närvarande filialer i 29 länder i Europa, Ryssland, Nord- och Sydamerika.

Vanliga frågor om BONPRIX

Hur sparar jag pengar på BONPRIX?

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med Bonprix. Kolla in deras specialerbjudanden varje månad och hitta deras lägsta priser på nätet. Dessutom kan kunderna få tillgång till kostnadsfria leveranstjänster genom att gå in på deras webbplats och anmäla sig till deras nyhetsbrev.

Rabatter som erbjuds genom BONPRIX

Hitta Bonprix senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Hitta mode som inspirerar dig varje dag. Från eleganta kvällsklänningar till vardagligt casual mode och sportig street style - det här är bara några av de populäraste stilarna som Bonprix kunder har förälskat sig i. Njut av de bästa Bonprix-artiklarna till de bästa priserna. Bonprix är alltid i kundernas tjänst och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från Bonprix med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.bonprix.se/

BONPRIXs historia: om BONPRIX?

Bonprix grundades 1986 av Hans-Joachim Mundt och Michael Neve. Efter en första framgång lanserade Bonprix sin första katalog, som på den tiden bara hade 32 sidor. Företaget lanserade också sin webbplats 1997, där mer än 50 % av företagets beställningar för närvarande kommer ifrån. År 1999 grundades ett nätverk av Bonprix modesalonger, ursprungligen i norra Tyskland. Sedan 1991 har företaget följt en strategi för att expandera till andra europeiska länder och nådde länder som Sverige 2009. Efter 32 år är varumärket verksamt i 30 länder och har mer än 3 000 anställda världen över.

Vilka varumärken hittar jag på BONPRIX?

Företaget säljer och distribuerar sina egna märkesprodukter under egna varumärken som BPC, Bodyflirt, Rainbow och John Baner.

Kommer BONPRIX att ha erbjudanden på Black Friday?

Bonprix erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

BONPRIX Bekanta dig med BONPRIXs konkurrenter

Bonprix konkurrerar främst med andra liknande klädbutiker som också är verksamma i regionen, t.ex. Next, Mango, Filippa K, ASOS och Stenströms.

BONPRIX BONPRIX exklusiva förmåner

Bonprix kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Kunderna kan prenumerera på Bonprix nyhetsbrev och få nyheter om deras senaste erbjudanden, kampanjer, kuponger och trender.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.