homeIcon
  1. separatorMöbler
  2. separatorEM HOME
ANNONS

Senaste EM HOME erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos EM HOME

Em Home är ett svenskt inrednings- och dekorationsföretag baserat i Norrköping, Östergötlands Län. Kedjan driver mer än 30 filialer över hela landet.

Vilka produkttyper hittar jag på EM HOME?

Em Home erbjuder ett brett utbud av heminredningsprodukter så som köksutrustning, sängar och matrum, soffor, hyllor, utemöbler, bokhyllor, textilier, mattor, speglar och dekorativ belysning, samt mycket annat.

ANNONS

Vanliga frågor om EM HOME

EM HOMEs historia: om EM HOME?
Open

Em homes historia började 1964 i Sverige. Sedan 2018 ägs Em home av Electragruppen, som är en ledande partner i Norden inom handel och logistik. Idag har Em Home blivit en viktig närvaro i den svenska heminredningsbranschen.

Vilka varumärken hittar jag på EM HOME?
Open

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av märken som Actona, Brafab, Klippan, Ekens, Furninova och Haslev, bland många andra. Em Home har även produkter under eget varumärke.

Hur sparar jag pengar på EM HOME?
Open

Det finns flera sätt för kunder att spara pengar med Em Home. Kolla in Em Homes aktuella veckoerbjudanden som finns tillgängliga på deras hemsida för att hitta deras bästa priser och reaerbjudanden för dig. Utöver detta erbjuder företaget gratis frakt: få dina varor levererade till din närmaste Em Home-butik. Glöm inte att bli medlem i Em Home-klubben och dra nytta av medlemspriser på massor av produkter samt personliga förmånserbjudanden.

Bekanta dig med EM HOMEs konkurrenter
Open

Em Home konkurrerar mest med andra bohagsbutiker som också är verksamma i regionen som BoConcept, Svenska Hem, Nordiska Galleriet 1912, Bolia.com och Newport.

EM HOME exklusiva förmåner
Open

Em Homes kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och missa inte deras fantastiska erbjudanden och deras senaste nyheter. Bli först med att få se senaste rea erbjudande levererade direkt till din mejl.

Kommer EM HOME att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Em Home erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom EM HOME
Open

Hitta Em Homes senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Em Home söker efter de perfekta heminredningarna och förnödenheterna som hjälper dig att försköna ditt hem. Oavsett om du flyttar till ditt allra första hem, dekorerar ditt hem för din familj eller är intresserad av kvalitetsmöbler och design så är Em Home det bästa valet för dig. Njut av de bästa Em Home-artiklarna till de bästa priserna. Em Home står alltid till tjänst för sina kunder och har allt du letar efter. Vänta inte längre, få de senaste rabatterna och reaerbjudandena från Em Home med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.emhome.se/

ANNONS
ANNONS