logo
homeIcon
  1. separatorMöbler
  2. separatorXL-BYGG
ANNONS

Senaste XL-BYGG erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos XL-BYGG

XL-Bygg är en dansk butikskedja med inriktning på försäljning av möbler och heminredning. XL-Bygg har en bred utveckling på marknaden och har en stark närvaro i Sverige och i många andra länder. I Sverige bedriver XL-Bygg verksamhet genom ett brett nätverk av butiker som är fördelade över de viktigaste regionerna i landet.

Vanliga frågor om XL-BYGG

XL-BYGGs historia: om XL-BYGG?
close

XL-Byggs historia började 1907 när företaget grundades och den första butiken i Danmark öppnades av Købmand Jørgen Andersen, som då var verksam inom dagligvaruhandeln. Flera år senare tog hans söner över familjeföretaget. Företaget bytte namn till JA Byggeland på 1970-talet. På 2000-talet bytte företaget återigen namn till XL-Bygg, som det är känt än idag.

I Sverige landade XL-Bygg 2009 och har sedan dess varit ett av de ledande varumärkena på den svenska marknaden inom byggmaterialsegmentet. Numera är XL-Bygg verksamt i Sverige genom mer än 120 butiker fördelade på de största regionerna i landet. XL-Bygg säljer också sina produkter via sin exklusiva nätbutik.

Vilka varumärken hittar jag på XL-BYGG?
close

XL-Bygg säljer produkter från välkända varumärken som Adjufix, Al-Ko, Alfort & Cronholm, Arena, Basso, Bendof, Black+Decker, Dana Lim, DeWalt, Einhell, Falu Vapen Farg, Gelia, Gebe Powerair, Hitachi, Hikoki, Irwin, Max, Metabo, med flera.

Hur sparar jag pengar på XL-BYGG?
close

Det är enkelt att spara pengar på XL-Bygg genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som finns på deras officiella webbplats. I XL-Byggs nätbutik kan kunderna hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser. På Affarer 365 hittar du också de senaste erbjudandena och kampanjerna på XL-Bygg. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet eller följa XL-Bygg på sociala nätverk kan du hålla dig uppdaterad om de senaste rabatterna.

Kommer XL-BYGG att ha erbjudanden på Black Friday?
close

XL-Bygg erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

XL-BYGG Bekanta dig med XL-BYGGs konkurrenter
close

XL-Bygg konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som Hornbach, Recoma och andra.

XL-BYGG XL-BYGG exklusiva förmåner
close

XL-Bygg erbjuder sina kunder ett brett utbud av byggmaterial av hög kvalitet. Kunderna kan köpa sina produkter i webbutiken och få dem levererade hem. XL-Bygg har en exklusiv kundtjänst.

Rabatter som erbjuds genom XL-BYGG
close

Affarer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som XL-Bygg har för dig i Sverige. När det gäller byggmaterial hittar du det bredaste sortimentet hos XL-Bygg. Kolla in Affarer 365 och upptäck allt som XL-Bygg har att erbjuda.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.xlbygg.se/

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.