ANNONS

ADIDASs veckoerbjudanden

ADIDASs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från ADIDAS

Andra Sport varumärken

NIKE
NIKE
XXL
XXL
INTERSPORT
INTERSPORT
GYMGROSSISTEN
GYMGROSSISTEN
SPORTAMORE
SPORTAMORE
HÖÖKS
HÖÖKS
DECATHLON
DECATHLON
NIKE
NIKE
XXL
XXL
INTERSPORT
INTERSPORT
GYMGROSSISTEN
GYMGROSSISTEN
SPORTAMORE
SPORTAMORE
HÖÖKS
HÖÖKS
DECATHLON
DECATHLON

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos ADIDAS

Adidas är ett tyskt multinationellt företag som är specialiserat på sportkläder, utrustning, tillbehör och kläder. Företaget har för närvarande mer än 50 000 anställda över hela världen och huvudkontoret ligger i Herzogenaurach i Bayern.

Vanliga frågor om ADIDAS

ADIDASs historia: om ADIDAS?
Open

Märket grundades ursprungligen av Adolf "Adi" Dassler som tillverkade sportskor i sin mammas tvättstuga i Herzogenaurach i Tyskland efter att ha återvänt från första världskriget. I juli 1924 anslöt sig hans äldre bror Rudolf till företaget, som blev "Dassler Brothers Shoe Factory" Snart därefter var verksamheten framgångsrik och Dasslerbröderna sålde 200 000 par skor varje år före andra världskriget. Under de följande decennierna har Adidas lyckats expandera över hela världen och nått länder som Sverige och andra territorier. Idag har Adidas blivit den största sportklädestillverkaren i Europa.

Vilka produkttyper hittar jag på ADIDAS?
Open

Adidas erbjuder ett brett utbud av produkter i sina filialer och i sin webbutik. Några av dessa produkter är tillbehör, väskor, stövlar, sandaler, hoodies, jackor och rockar, jeans, pyjamas, skor, shorts, träningsoveraller, t-shirts, underkläder och sportutrustning, bland många andra.

Vilka varumärken hittar jag på ADIDAS?
Open

Företaget säljer och distribuerar sina egna märkesprodukter, vilket innebär att företaget designar och tillverkar sina egna kollektioner och artiklar. Du kan hitta en mängd olika stilar och ändamål beroende på vad du letar efter.

Hur sparar jag pengar på ADIDAS?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar hos Adidas. Kolla in deras aktuella erbjudanden och kampanjer för att hitta deras bästa erbjudanden och spara upp till 40 % rabatt på utvalda artiklar. Butiken erbjuder gratis leverans för AdiClub-medlemmar och gratis returer för alla kunder.

Bekanta dig med ADIDASs konkurrenter
Open

Adidas konkurrerar främst med andra liknande återförsäljare av sportkläder som är verksamma i regionen, t.ex. XXL Sport, Igor Sports, Alewalds, Intersport, Stadium och JD Sports.

ADIDAS exklusiva förmåner
Open

Adidas kunder kan dra nytta av många exklusiva fördelar i butiken. Anmäl dig till deras nyhetsbrev och bli den första att få de senaste nyheterna och erbjudandena direkt i din inkorg.

Rabatter som erbjuds genom ADIDAS
Open

Hitta Adidas senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affärer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Om du letar efter kvalitetskläder som definitivt sticker ut är Adidas rätt ställe att gå till. Njut av de bästa Adidas-artiklarna till de bästa priserna. Adidas är alltid till tjänst för sina kunder och har allt du söker. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från Adidas med Affärer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.adidas.se/

ANNONS