ANNONS

XXLs veckoerbjudanden

XXLs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från XXL

Andra Sport varumärken

ADIDAS
ADIDAS
NIKE
NIKE
INTERSPORT
INTERSPORT
GYMGROSSISTEN
GYMGROSSISTEN
SPORTAMORE
SPORTAMORE
HÖÖKS
HÖÖKS
DECATHLON
DECATHLON
ADIDAS
ADIDAS
NIKE
NIKE
INTERSPORT
INTERSPORT
GYMGROSSISTEN
GYMGROSSISTEN
SPORTAMORE
SPORTAMORE
HÖÖKS
HÖÖKS
DECATHLON
DECATHLON

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos XXL

XXL är en norsk butikskedja med inriktning på försäljning av cyklar och sportartiklar. XXL är ett varumärke med högt anseende på den nordiska marknaden och har en stark närvaro i Sverige och i andra länder. I Sverige har XXL ett brett nätverk av butiker som är strategiskt fördelade över hela landet.

Vanliga frågor om XXL

XXLs historia: om XXL?
Open

XXL's historia började 2001 med grundandet av företaget och öppnandet av den första butiken i Norge. XXL har sedan starten varit verksamt inom försäljning av sportartiklar och friluftsprodukter. Den första butiken låg i Oslo. Under de följande åren expanderade företaget kraftigt och öppnade ett stort antal butiker i Norge och andra nordiska länder. I Sverige landade XXL 2003 och har sedan dess varit ett varumärke med högt anseende bland svenska konsumenter.

Numera är XXL verksamt i Sverige genom mer än 25 butiker i de viktigaste regionerna i landet. De säljer också sina produkter via sin exklusiva nätbutik.

Vilka produkttyper hittar jag på XXL?
Open

XXL hittar du ett brett utbud av produkter som cyklar, sportkläder, byxor, jackor, friluftskläder, vattensportsutrustning, golfkläder, tenniskläder, paddelkläder, badmintonkläder, sneakers och mycket mer.

Vilka varumärken hittar jag på XXL?
Open

XXL säljer produkter från välkända märken som Adidas, Assos, Alfa, Ase Ultra, Atlas, Babolat, Barts, Coxa Carry, Dakine, DeFeet, Eckla, Flipbelt, Geco, Gizmo Riders, Jacson, Oakley, Overboard, Puma, Sako, Typhoon, Uswe, Versa-Pod, Warrior, Yonex, med flera.

Hur sparar jag pengar på XXL?
Open

Det är enkelt att spara pengar på XXL genom att utnyttja de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella webbplats. I XXL'S webbutik finns en ""Sale" sektion, där kunderna kan hitta ett stort urval av produkter till rabatterade priser. På Affärer 365 hittar du också de senaste erbjudandena och kampanjerna på XXL.

Bekanta dig med XXLs konkurrenter
Open

XXL konkurrerar i Sverige med andra butikskedjor som bland annat Decathlon.

XXL exklusiva förmåner
Open

XXL erbjuder sina kunder sportkläder och accessoarer av hög kvalitet från många varumärken. Kunderna kan köpa sina produkter i nätbutiken och få dem hemskickade. XXL tillåter returer och byten om det skulle uppstå olägenheter med någon av dess produkter. XXL har en exklusiv kundtjänst.

Rabatter som erbjuds genom XXL
Open

Affärer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som XXL har för dig i Sverige. Allt du behöver för din sport hittar du hos XXL. Kolla in Affärer 365 och upptäck allt som XXL har att erbjuda.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.xxl.se/

ANNONS