ANNONS

BYGGMAXs veckoerbjudanden

BYGGMAXs senaste deals
ANNONS

För närvarande finns det inga erbjudanden från BYGGMAX

Andra Bygg & TrädgårdSE varumärken

JEM OCH FIX
JEM OCH FIX
BAUHAUS
BAUHAUS
BLOMSTERLANDET
BLOMSTERLANDET
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
GRANNGÅRDEN
GRANNGÅRDEN
HORNBACH
HORNBACH
IMPECTA FRÖHANDEL
IMPECTA FRÖHANDEL
JULA
JULA
K-RAUTA
K-RAUTA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL
JEM OCH FIX
JEM OCH FIX
BAUHAUS
BAUHAUS
BLOMSTERLANDET
BLOMSTERLANDET
DEWALT
DEWALT
FLISBY
FLISBY
GRANNGÅRDEN
GRANNGÅRDEN
HORNBACH
HORNBACH
IMPECTA FRÖHANDEL
IMPECTA FRÖHANDEL
JULA
JULA
K-RAUTA
K-RAUTA
PLANTAGEN
PLANTAGEN
SWEDOL
SWEDOL

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos BYGGMAX

ByggMax är en svensk butikskedja som är specialiserad på byggmaterial. Företaget har mer än 100 filialer spridda över hela landet samt en webbutik.

Vanliga frågor om BYGGMAX

BYGGMAXs historia: om BYGGMAX?
Open

Den första ByggMax-butiken öppnade sina dörrar 1993 och 17 år senare, 2010, öppnade ByggMax Koncernens aktie noterades på Stockholmsbörsen. ByggMax har etablerat en stark marknadsposition på den nordiska DIY-marknaden och avsikten är att fortsätta växa med god lönsamhet.

Vilka produkttyper hittar jag på BYGGMAX?
Open

ByggMax erbjuder ett brett sortiment med mer än 50 000 produkter i sina filialer och på sin webbplats.ByggMax erbjuder ett brett sortiment med mer än 50 000 produkter i sina filialer och på sin webbplats. Bland dem kan kunderna hitta el- och handverktyg, material och snickeri, handverktyg, trä- och byggelement, golv- och väggplattor, belysningsprodukter, interiör- och exteriörfärg med mera.

Vilka varumärken hittar jag på BYGGMAX?
Open

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av lokala och internationella märkesvaror som AEG, Bosch, Fibertex och många andra. Butiken saluför också produkter under eget varumärke

Hur sparar jag pengar på BYGGMAX?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med ByggMax. Kolla in Biltemas aktuella erbjudanden på deras webbplats för att hitta deras bästa priser och erbjudanden för dig. På ByggMax handlar du alltid till låga priser både i butik och online. Om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en konkurrent, matchar vi priset och ger dig 10 % av skillnaden tillbaka. Dessutom kan kunderna boka en släpvagn gratis på ByggMax.

Bekanta dig med BYGGMAXs konkurrenter
Open

ByggMax konkurrerar främst med andra liknande butiker som specialiserat sig på trädgårds- och gör-det-själv-produkter, såsom Järnia, TOOLS, Flinks Järn, Hornbach och Würth.

BYGGMAX exklusiva förmåner
Open

ByggMax kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och gå inte miste om deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Bli den första att få deras senaste erbjudanden direkt i din inkorg. Dessutom kan du skapa ett eget konto på ByggMax webbplats och börja lägga varor i din kundvagn.

Rabatter som erbjuds genom BYGGMAX
Open

Hitta ByggMax senaste erbjudanden och kampanjer endast med Afferer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. ByggMax - mer än billiga byggprodukter. Hitta bra och billiga byggmaterial. Njut av de bästa ByggMax-artiklarna till de bästa priserna. Njut av de bästa ByggMax-artiklarna till de bästa priserna. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från ByggMax med Afferer 365.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.byggmax.se/

ANNONS