logo
ANNONS

Senaste BYGGMAX erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos BYGGMAX

ByggMax är en svensk butikskedja som är specialiserad på byggmaterial. Företaget har mer än 100 filialer spridda över hela landet samt en webbutik.

Vanliga frågor om BYGGMAX

BYGGMAXs historia: om BYGGMAX?
close

Den första ByggMax-butiken öppnade sina dörrar 1993 och 17 år senare, 2010, öppnade ByggMax Koncernens aktie noterades på Stockholmsbörsen. ByggMax har etablerat en stark marknadsposition på den nordiska DIY-marknaden och avsikten är att fortsätta växa med god lönsamhet.

Vilka varumärken hittar jag på BYGGMAX?
close

Företaget säljer och distribuerar ett stort urval av lokala och internationella märkesvaror som AEG, Bosch, Fibertex och många andra. Butiken saluför också produkter under eget varumärke

Hur sparar jag pengar på BYGGMAX?
close

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med ByggMax. Kolla in Biltemas aktuella erbjudanden på deras webbplats för att hitta deras bästa priser och erbjudanden för dig. På ByggMax handlar du alltid till låga priser både i butik och online. Om du hittar samma produkt till ett lägre pris hos en konkurrent, matchar vi priset och ger dig 10 % av skillnaden tillbaka. Dessutom kan kunderna boka en släpvagn gratis på ByggMax.

Kommer BYGGMAX att ha erbjudanden på Black Friday?
close

ByggMax erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

BYGGMAX Bekanta dig med BYGGMAXs konkurrenter
close

ByggMax konkurrerar främst med andra liknande butiker som specialiserat sig på trädgårds- och gör-det-själv-produkter, såsom Järnia, TOOLS, Flinks Järn, Hornbach och Würth.

BYGGMAX BYGGMAX exklusiva förmåner
close

ByggMax kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och gå inte miste om deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Bli den första att få deras senaste erbjudanden direkt i din inkorg. Dessutom kan du skapa ett eget konto på ByggMax webbplats och börja lägga varor i din kundvagn.

Rabatter som erbjuds genom BYGGMAX
close

Hitta ByggMax senaste erbjudanden och kampanjer endast med Afferer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. ByggMax - mer än billiga byggprodukter. Hitta bra och billiga byggmaterial. Njut av de bästa ByggMax-artiklarna till de bästa priserna. Njut av de bästa ByggMax-artiklarna till de bästa priserna. Vänta inte längre och ta del av de senaste rabatterna och erbjudanden från ByggMax med Afferer 365.

Brochurerne og katalogerne indeholder de bedste ugentlige, månedlige og årlige kampagner med tilbud og rabatter, der er tilgængelige i butikkerne i dag. Du kan også tjekke de opdaterede priser på det officielle websted online: https://www.byggmax.se/

ANNONS

Affärer 365 Copyright © 2023 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.