ANNONS

Senaste ELON erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos ELON

Elon är ett svenskt detaljhandelsföretag som är specialiserat på hushållsartiklar och vitvaror. Företaget har mer än 300 filialer runt om i landet och har för närvarande sitt säte i Örebro, Sverige.

Vilka produkttyper hittar jag på ELON?

Elon erbjuder ett brett sortiment av hushållsartiklar och elektronik i sina filialer och i sin webbshop. Bland dem kan kunderna hitta datorer och bärbara datorer, små hushållsapparater, hörlurar, trädgårdsartiklar, belysningsarmaturer, mobiltelefoner, surfplattor, tvättmaskiner, tv-apparater, högtalare med mera.

ANNONS

Vanliga frågor om ELON

ELONs historia: om ELON?
Open

Företagets historia började 2004 i Sverige. Sedan dess har Elon fortsatt att växa och expandera. Idag finns Elon i de nordiska länderna: Sverige, Norge, Danmark, Finland och Island. Återförsäljaren är nu både Sveriges och Nordens största detaljhandelskedja för hemelektronik och vitvaror, med över 400 butiker bara i Sverige.

Vilka varumärken hittar jag på ELON?
Open

Kedjan säljer och distribuerar ett stort urval av märkesvaror i sina filialer. Bland dem finns Apple, Yamaha, Bosch, Elvita, Philips, Sony, Samsung, HP, Panasonic, Huawei, Lenovo, Nokia, Xiaomi, Siemens och många andra.

Hur sparar jag pengar på ELON?
Open

Det finns flera sätt för kunderna att spara pengar med Elon. Kolla in Elons aktuella veckoerbjudanden som finns på deras webbplats för att hitta de bästa priserna och utförsäljningarna för dig. Få upp till 40 % rabatt på utvalda artiklar. Gå med i Elon Club och få tillgång till medlemsexklusiva priser.

Bekanta dig med ELONs konkurrenter
Open

Elon konkurrerar främst med andra elektronikbutiker som också är verksamma i regionen, t.ex. Elgiganten, Webhallen, TeknikMagasinet, Kjell & Company och MediaMarkt.

ELON exklusiva förmåner
Open

Elons s kunder kan dra nytta av många exklusiva förmåner i butiken. Företaget erbjuder leverans-, installations- och flyttjänster till ett bra pris. Efter köpet levererar Elon produkten direkt till din dörr vid den överenskomna tidpunkten. Dessutom kan kunderna också registrera sig och skapa ett eget konto på deras webbplats för att underlätta dina inköp och se dina medlemsförmåner.

Kommer ELON att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

Elon erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom ELON
Open

Hitta Elon's senaste erbjudanden och kampanjer endast med Affarer 365 och upptäck varför så många människor fortsätter att välja dem. Få de senaste produkterna och den bästa elektroniken hos Sveriges största vitvarulager, vilket garanterar bra priser för dig som kund. Njut av de bästa Elon-artiklarna till de bästa priserna. Elon är alltid i kundernas tjänst och har allt du söker. Vänta inte längre och få de senaste rabatterna och erbjudanden från Elon med Affarer 365.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.elon.se/

ANNONS
ANNONS