logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorLekextra gör lektid överkomligt för alla familjer
ANNONS

Lekextra gör lektid överkomligt för alla familjer

Lekextra gör lektid överkomligt för alla familjer

När vårt barns födelsedag eller jul närmar sig börjar vi undra vad vi ska köpa till dem. Vi vill att det ska vara en originell present som de kan njuta av ensamma eller leka med vänner. Vi funderar dag och natt. Vi går förbi leksaksaffärer och ser tusen olika leksaker. Det slutar med att vi blir trötta. Ibland handlar det inte om att köpa den leksak som är på modet, utan om att ta reda på vad ditt barn verkligen gillar. I Sverige finns det enorma leksaksaffärer, men i en kommer du att göra lekstunden överkomlig: Lekextra. Du kan gå vilse bland så många gondoler med gosedjur, dockor, bilar, robotar eller pedagogiska spel utan att spendera för mycket. Här kan du till exempel hitta dessa fem vackra leksaker:

Byggsatser

2.jpg

Bygglekar är de mest framgångsrika bland små barn och följer med lekaktiviteten under en längre tid. Det är en uppsättning bitar, med lika eller olika former, med vilka flera kombinationer kan göras och skapa olika strukturer. De mest klassiska är Lego, men nuförtiden finns det många leksaker med dessa egenskaper som har stora fördelar för barns utveckling.

Barnkameror

3.jpg

De flesta kameror för barn är utrustade med autofokus, 12 megapixlar och 1080P HD-skärm. De är också idealiska för videoinspelning. Olika filter finns tillgängliga för barnen att välja mellan, stimulera deras fantasi och upplev det roliga. Enheterna är laddningsbara i två till tre timmar och stängs av automatiskt om de inte används för att bibehålla kamerans livslängd. De är tillverkade av högkvalitativ ABS-plast, giftfria och återvinningsbara, lätta och stöttåliga.

Walkie Talkie

4.jpg

Walkie Talkie har en ergonomisk design. Enkel användning, eftersom du bara behöver trycka på en knapp för att prata, gör denna leksak lätt att använda för barn mellan 3 och 8 år. De flesta är utrustade med nyckellåsfunktion. Vem har inte haft en Walkie Talkie tidigare? Det är en apparat som har överlevt flera generationer och fortfarande är stark. Det är sant att den har genomgått förändringar under årens lopp, men det var en produkt av tekniska framsteg.

Kit för tillverkning av smycken

5.jpg

I smyckestillverkningskit ingår minst fyra snören, silverpläterade kedjor, ett tjugotal metallhängen, regnbågspärlor, diamantformade pärlor och färgglada glaspärlor. De gör det möjligt för ditt barn att göra olika typer av armband och halsband. Det är också ett bra sätt att stimulera ditt barns kreativitet. Vissa småttingar är mer vågade och vågar till och med sälja sina skapelser till familj, vänner eller grannar.

Cykel utan pedaler

6.jpg

En cykel utan pedaler hjälper barnet att få den balans som krävs för att cykla på två hjul, vilket underlättar övergången till en traditionell cykel. Denna cykel för små barn stimulerar barnens självförtroende och självständighet. Sadeln är halkfri och styret är tillverkat av gummi.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från de bästa leksaksaffärerna. Gå tillbaka till din barndom och njut av att förlora dig själv bland gondolerna!

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.