logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorOffice Depot-hack för en superorganiserad arbetsplats
ANNONS

Office Depot-hack för en superorganiserad arbetsplats

Office Depot-hack för en superorganiserad arbetsplats

Att arbeta med ett oorganiserat utrymme kan leda till ökad stress. Alla extra papper på skrivbordet eller onödiga saker måste bort. En ren och snygg miljö innebär virusfria utrymmen och bättre hälsa för dig och andra, samt en mer professionell look när en kund behöver besöka din anläggning. Så det är alltid en bra idé att ha en mer organiserad arbetsyta i alla avseenden. Office Depot, ett amerikanskt företag som specialiserat sig på försäljning av kontorsmaterial, förbrukningsvaror och konsumentelektronik och som är verksamt i Sverige, erbjuder dig några knep för att hålla ordning på ditt kontor.

Gör dig av med allt du inte använder

2.jpg

En av de nackdelar som kan leda oss till en större desorganisation av det utrymme där vi arbetar är att vi aldrig slutar våra arbetsaktiviteter och det enda vi gör med allt material som en gång tjänade oss är att spara det. Dessa dokument och papper kommer att samlas i något hörn eller någon låda och uppta en plats som du kan använda till något annat. Det första du bör göra är att ta en ordentlig titt runt omkring dig för att se vilka saker du verkligen använder idag. Töm alla lådor för att avgöra vad som är användbart och vad som inte är det. Sedan kan du strimla papperen och kasta bort dem. Du bör inte bara göra detta med dokument, utan även med utrustning och möbler. På så sätt eliminerar du allt som ser dåligt ut och som inte används till något.

Ändra ditt sätt att arkivera

3.jpg

Om du är en av dem som har en arbetsmiljö och metodik som har upprätthållits under många år kanske du upptäcker att papper och fysiska dokument av alla slag lagras i olika möbler och att du tar upp mer och mer utrymme på ditt kontor. Sedan några decennier tillbaka, med den gradvisa utvecklingen mot den digitala eran, har det helt förändrat sättet att arkivera utan att behöva behålla lika mycket papper som tidigare. Med hjälp av datorn och Internet kan olika arbetsmoment som tidigare krävde blanketter och fysiska dokument nu utföras på ett helt annat sätt. Att gå in i den digitala eran på din arbetsplats kommer att resultera i eliminering av vissa mappar och filer som du kanske har på datorns hårddisk.

Märk allt

4.jpg

Om du är en av dem som behöver ha många fysiska dokument eller olika mappar och hyllor för att lagra allt du använder på jobbet, är det bästa du kan göra att ha allt väl märkt. Bara genom att ta en titt på etiketterna kommer du att hitta det du letar efter. Det är därför vi rekommenderar dig att skaffa en etikettmaskin så att du en dag kan göra jobbet med att märka varje enskilt utrymme och fack du har i din arbetsmiljö.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från dina favoritbutiker i Sverige. Om du funderar på att organisera ditt kontor, besök Office Depot. Skynda på!

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.