logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorMode för alla: på KappAhls sätt
ANNONS

Mode för alla: på KappAhls sätt

Mode för alla: på KappAhls sätt

Det finns varumärken som bryter mot alla stereotyper och etablerar sig mycket starkt bland människor. Så är fallet med KappAhl. I Sverige finns det många klädmärken, men hos KappAhl hittar du allt för kvinnor, män och barn. Historien om detta företag är mycket märklig. Det hela började för mer än 60 år sedan i en källare i Göteborg. Där öppnade Per-Olof Ahl en klädbutik med mottot "Vi ger många människor möjlighet att klä sig väl". Det tog inte lång tid innan den lilla butiken blev en succé. Idag har KappAhl närmare 400 butiker och har blivit en av landets ledande modekedjor. KappAhl distribuerar och säljer ett stort urval av egna märkesvaror samt andra stora varumärken som XLNT, Kaxs, Newbie, Minories, Basics, Babblarna, Kay/day, LOL Surprise och Playstation, bland många andra.

Fou perfekta plagg från KappAhl

Jeans med hög midja

2.jpg

Även om många gärna vill ha de lågmidjade byxorna som gjorde succé på 2000-talet, är det de som kryper några centimeter upp på magen som är trendsättande 2024. Och nyheterna är positiva för den vanliga dödliga: byxor med hög midja förlänger visuellt silhuetten och skapar en känsla av mycket längre ben. Tips: kombinera dem med toppar i samma färg för att skapa monokromatiska looker som smickrar silhuetten mer än att blanda dem med enkla toppar eller tröjor.

Huvtröjor

3.jpg

Om det finns ett plagg som förkroppsligar komfort som inget annat så är det huvtröjan. Dess bekväma natur gjorde att den länge ansågs vara ett plagg att undvika i formella eller manikyrerade looker. Men på samma sätt som vi för flera år sedan inte förväntade oss att sneakers skulle kunna bäras med absolut allt och ersätta klackar, har sweatshirten också förtjänat en plats i mer eleganta outfits. Hoodien kan ge en twist till nästan vilken styling som helst.

Minikjolar

4.jpg

Om det är något som är klassiskt med 90-talet så är det minikjolen. De var drömmen för varje tonårstjej och de kom tillbaka 2024 med ännu mer styrka. De var en kliché i varje Hollywoodfilm och sångerskor som Britney Spears förevigade dem. En annan tydlig nittiotalsinspiration är kjolar med transparens. Men på ett mycket tydligt sätt: den är baserad på lätta lager som blandar tyger som ull, organza, paljetter. Från catwalken till röda mattan via Paris gator verkar transparenta kjolar ha blivit vardagsmat.

Cargo byxor

5.jpg

Du tror att du inte behöver dem förrän du ser cargobyxor i ett skyltfönster. De är den senaste modetrenden och kan kombineras perfekt med en oversize t-shirt. Cargo byxor har en mycket speciell design: de är lösa och har många stora och fyrkantiga fickor som sticker ut från plagget. De brukade bara bäras av män, men nu uppmuntras kvinnor att bära dem.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från dina favoritmodebutiker i Sverige. Besök KappAhl och njut av fenomenet svensk stil.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.