logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorEn resa genom Julas senaste produkter och innovationer
ANNONS

En resa genom Julas senaste produkter och innovationer

En resa genom Julas senaste produkter och innovationer

Det moderna livstempot gör att vi får allt mindre tid över för hushållsarbete. Vi arbetar långa dagar och när vi kommer hem är vi trötta nog för att laga mat, tvätta eller städa golven. Tack vare tekniska framsteg finns det apparater som gör att vi kan spara tid och pengar på renlighet och de är inte så dyra. Det handlar om att vara uppmärksam på erbjudanden och rabatter från butiker som Jula. Här hittar du ett brett utbud av artiklar som gör ditt dagliga liv enklare. Följ med på en resa genom Julas senaste produkter och innovationer.

Rengöringsrobotar

2.jpg

Numera finns det många typer av hushållsrobotar, men inte alla av dem har en sådan oberoende automatisering och funktionalitet som en robotdammsugare. De har en mycket enkel funktion, även om detta är något som beror på typen av robot och det valda varumärket. I allmänhet är det så enkelt som att trycka på en knapp och låta den arbeta i det eller de rum du anser vara nödvändiga. De är ett bra alternativ till konventionella dammsugare eftersom de erbjuder viktiga fördelar som tidsbesparing, bekvämlighet och komfort samt energibesparing.

Mikrovågsugn

3.jpg

Det är fortfarande lite kallt och du känner för att komma hem till en varm soppa. En mikrovågsugn är lösningen. Värm bara soppan några minuter i mikrovågsugnen och sedan är det klart. Du behöver inte städa köket och du behöver bara trycka på en knapp. Kan du tänka dig att ha en mikrovågsugn som automatiskt justerar temperatur och effekt baserat på matens vikt och egenskaper? Det är vad du får med en smart mikrovågsugn.

Diskmaskin

4.jpg

En av de stora mardrömmarna i köket är att diska. Men som tur är finns det diskmaskiner. De sparar oss arbete, diskmedel och pengar. Det är alltid en bra investering om du har plats över i ditt kök. En smart diskmaskin är till exempel ansluten till en mobilapp som ger dig förbättrade funktioner. Dessa funktioner kan omfatta Wi-Fi-anslutning och andra flexibilitetsalternativ som röststyrning via en virtuell assistent, plus andra kontroller som du kan använda med din smartphone.

Luftrenare

5.jpg

Bara för att ditt hem ser rent ut betyder det inte att du är säker från luftföroreningar. På grund av de olika ångor som genereras i köket, de hushållskemikalier du använder för att desinficera, pollen eller djurhår, kan luften i ditt hem vara lika förorenad som luften utanför. Så om du har råd rekommenderar vi att du skaffar en luftrenare. Dessa enheter fångar upp 99 % av de partiklar som passerar genom deras filter och avger sedan ren, renad luft.

Elektrisk vattenkokare

6.jpg

Att sätta på spisen och vänta på att vattnet ska värmas upp är slöseri med tid. Nu med elektriska vattenkokare kan du programmera vattentemperaturen och den slås på av sig själv, utan att du behöver kontrollera tiden.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från vitvarubutiker i Sverige. Gå igenom broschyrerna och välj det bästa för dig.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.