logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator10 Black Friday shoppingtips som kommer att spara pengar
ANNONS

10 Black Friday shoppingtips som kommer att spara pengar

10 Black Friday shoppingtips som kommer att spara pengar

Är du redo för årets extravaganza shopping? Black Friday är precis runt hörnet, och om du vill fynda de bästa erbjudandena utan att ruinera dig, så har vi något för dig. Här är 10 Black Friday-shoppingtips som hjälper dig att spara pengar och hindrar dig från att köpa saker du inte behöver.

Planera i förväg:

2.jpg

Innan den stora dagen kommer, gör en lista över de saker du verkligen behöver. Detta hjälper dig att hålla fokus och undvika impulsköp som kan spränga din budget.

Gör din research:

3.jpg

Innan den stora dagen kommer, leta efter de saker du är säker på att du vill köpa och kontrollera de aktuella priserna. Sedan, när Black Friday kommer, kommer du att vara säker på om priserna har sänkts eller inte. Detta är mycket viktigt eftersom återförsäljare ibland drar nytta av kundernas shoppinghets och bara lägger till ordet "rea" men behåller samma priser som tidigare.

Sätt en budget:

4.jpg

Bestäm hur mycket du är villig att spendera och håll dig till det. Det är lätt att ryckas med av alla rabatter, men en budget kommer att hålla dig i schack och det kommer att hindra dig från att få dig i skuld.

Handla på nätet:

5.jpg

Trånga butiker kan vara överväldigande. Många Black Friday-erbjudanden finns tillgängliga online, så att du kan shoppa från bekvämligheten av ditt hem i dina tofflor dricka en kopp kaffe och undvika kaoset.

Registrera dig för nyhetsbrev:

6.jpg

Många butiker erbjuder exklusiva rabatter till sina prenumeranter. Registrera dig för nyhetsbrev i förväg för att få tillgång till dessa specialerbjudanden.

Använd cashback och belöningar:

7.jpg

Om du har cashback-kreditkort eller om du är medlem i belöningsprogram är det dags att tjäna pengar på dessa poäng. Du kommer att bli förvånad över hur mycket du kan spara.

Prismatchning:

8.jpg

Vissa återförsäljare erbjuder prismatchning, så om du hittar ett bättre erbjudande i en annan butik, fråga om de matchar det. Det är ett enkelt sätt att spara utan att hoppa från butik till butik.

Handla tidigt eller sent:

9.jpg

Den tidiga fågeln får masken, och ibland gör nattugglan det också. Vissa erbjudanden släpps i gryningen, medan andra är tillgängliga på kvällen. Var redo att slå till när tiden är rätt.

Var försiktig med dörrbusters:

10.jpg

Medan dörrbusters kan erbjuda otroliga besparingar, kommer de ofta med begränsade kvantiteter. Om du inte är först i kön kan du missa det. Offra inte din sömn för en affär som sannolikt kommer att vara borta.

Läs det finstilta:

11.jpg

Kontrollera alltid reglerna för retur och byte. Vissa Black Friday-erbjudanden är slutförsäljningar, så se till att du är bekväm med villkoren innan du gör ett köp.

Kom ihåg att Black Friday handlar om att hitta bra erbjudanden, inte om att spendera för mycket och stressa upp sig. Genom att följa dessa 10 enkla tips kan du få ut det mesta av shoppingfesten samtidigt som du håller plånboken intakt. Njut nu av din shoppingdag och glöm inte att kolla in alla reor och rabatter i Affarer365-katalogerna!

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.