logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorOriflames 3 bästa doftnoter för att öka ditt självförtroende den här säsongen
ANNONS

Oriflames 3 bästa doftnoter för att öka ditt självförtroende den här säsongen

Oriflames 3 bästa doftnoter för att öka ditt självförtroende den här säsongen

Olika tider på året har sina dofter. På sommaren är det att föredra att välja lätta parfymer som fräschar upp och ger en ren känsla. Leta efter citrusnoter som citron, apelsin eller bergamott, liksom akvatiska eller gröna noter.

Tänk på: att välja rätt parfym för sommaren kan vara en utmaning eftersom höga temperaturer påverkar hur parfym utvecklas på huden.

Oavsett vem du är, så förändrar sommarparfymer alltid stämningen. De skruvar upp volymen. De är som ett bra rött läppstift en grå vinterdag. Ta del av Oriflames 3 bästa doftnoter för att öka ditt självförtroende den här säsongen. Ett plus? De är på erbjudande nu i Sverige.

Whispers of Me (För henne)

frutas-tropicales-conchas-hojas-palmera_23-2148102544.jpg Det här är en sensuellt beroendeframkallande parfym som förstärker din enkla utstrålning. Banbrytande mysk flätas samman med ljusa blomblad, gnistrande fruktiga noter och strukturerade, krämiga träslag.

Inbäddad i värmen från din hud flätas ett parfymerat moln av beroendeframkallande, sensuell mysk samman med en lysande blomning av kronblad. Varje parfymerad viskning i denna sublima second skin-doft är obestridligt intim och skapad för att väcka din sensualitet.

Doftnoter: päron, cassis, bergamott, blomblad, pion, jasminblad, mysk, super och cederträ. Hur mycket kostar den? Nu för 28,99 €.

Nordic Waters Infinite Blue (För honom)

gotas-que-caen-agua_1252-812.jpg En djupt intensiv akvatisk parfym för män, med fräschör från djuphavets ingrediensnoter, uppfriskande aromer och en varm träbas.

De självlysande detaljerna i den moderna flaskdesignen återspeglar havets fascinerande djup och förflyttar dig till det okända, där hypnotiska ljus lyser upp natten.

Doftnoter: rosmarin, lavandin, muskotnöt, djuphavsackord, eukalyptus, cistus, patchouli, cederträ och bärnsten. Hur mycket kostar den? Nu för 44,00 €.

OH! SWEET Gelato Vibes (För henne)

primer-plano-helado-monocromo-endecha-plana_23-2148849242.avif Återupplev de ljuva sommarminnena! Slut ögonen och ge dig hän till den söta doften av OH! SWEET Gelato doft. Låt den fruktiga, gourmanddoften av Mangoglass smeka din hud och transportera dig till de mest värdefulla, glädjefyllda, solkyssta ögonblicken. Njut av den perfekta fräscha och krispiga mangokänslan.

Ge dig ut på en spännande doftresa genom en livlig och saftig blandning av texturerade frukter: mango, mandarin och apelsin, uppväckt av passionsfrukt.

Låt dig föras med av den uppfriskande ananassorbeten, som ger plats för en sprudlande duo av svarta vinbär och fresia. I slutfasen flätas sandelträ och vanilj samman och lämnar ett spår som smeks av ett kvardröjande band av mysk.

Det är en begränsad upplaga och du kan få den rabatterad för 24,99 €. Vi har gett oss ut på en spännande parfymresa och botaniserar bland säsongens bästa nyheter eller lanserar nya utgåvor som tar klassikern inifrån och ut. Alla dessa sommarparfymer är uppklädda för sommarsäsongen.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från dina favoritbutiker i Sverige. Sommaren bjuder in dig att komma ut ur huset, umgås och ta med dig de fräschaste dofterna. Oriflame är platsen där du kan välja din favorit. Utnyttja nu otroliga rabatter och säsongserbjudanden!

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.