logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorVar du hittar de mest prisvärda alternativen för en komplett träningsrutin.
ANNONS

Var du hittar de mest prisvärda alternativen för en komplett träningsrutin.

Var du hittar de mest prisvärda alternativen för en komplett träningsrutin.

Precis som tekniken utvecklas i många av de elektroniska enheter vi använder varje dag, är innovation också dagens ordning när det gäller att starta en träningsrutin. Från utvecklingen av skor för att förhindra skador och tillåta ett lätt steg, till plagg som har fibrer som kan förhindra lukt och bekämpa svett.

Olika produkter är lika breda som antalet sporter som kan utövas idag på ett amatörmässigt sätt för att leva ett hälsosamt liv. Alternativen inkluderar också möjligheten att slutföra en träningsrutin hemma eller i parken, ensam eller med sällskap.

Här är fyra butiker där du inte bara kan hitta det väsentliga för att sätta kroppen i aktion, utan också varianter av artiklar för mer specifika sportpraxis. Dessa butiker har årtionden av erfarenhet av att utrusta alla typer av idrottare.

Decathlon

2.jpg

Med mer än 1 300 butiker runt om i världen, men med fokus på en komplett kedja av filialer på den europeiska kontinenten där den har sitt ursprung, Decathlon har en komplett katalog av hög kvalitet och bekvämt prissatta egna märken. Dessutom, både i de fysiska butikerna och i onlinebutiken, kan kunderna hitta världens mest kända etiketter.

Intersport

3.jpg

Grundades i Frankrike och finns nu i 42 länder, Intersport är en flaggskeppssporthandlare. Med kontroll över varumärkena Northbrook, Etriel och Firefly marknadsför Intersport också de mest prestigefyllda sportklädesmärkena.

Det finns mer än 6 000 Intersport-butiker i världen med ett komplett urval av löp-, fitness-, fotbolls- eller helt enkelt sportmode för dem som vill bära sina träningskläder med stil hela dagen.

Via webbplatsen kan du också hitta exklusiva erbjudanden för att få tillgång till de senaste trenderna för ditt hem.

Adidas

4.jpg

Varumärket med tre ränder är ett emblem för sporttradition. Med ursprung i Tyskland och grundades 1949 har den olika stilar, bland vilka sticker ut: Adidas Originals, som syftar till avslappnade sportkläder kopplade till varumärkets ursprung och dess design; Adidas Performance, tillägnad alla typer av sportkläder.

Adidas är ett av de globala varumärken som har avancerat mest när det gäller teknisk utveckling inom sporttillbehör med strategiska allianser med sportligor och klubbar runt om i världen.

På den officiella Adidas-webbplatsen hittar kunden inte bara varumärkets ikoniska modeller utan också de mest upprepade utgåvorna av varje kollektion.

Nike

5.jpg

Det är synonymt med sportutrustning och har årtionden av ledarskap inom design, tillverkning och försäljning av olika föremål inriktade på träning. År 2019 hade det USA-födda företaget mer än 75 000 anställda över hela världen.

Även om de första produkterna som tillverkades av Nike var skor, finns varumärket idag i ett brett utbud av artiklar med den senaste tekniken och genom komponenter som gör det möjligt att utveckla effektivare föremål.

I webbutiken erbjuder Nike den svenska allmänheten mer än 1 500 artiklar till rabatterade priser med rabatter som i vissa fall överstiger 40% med en mängd olika storlekar, modeller och färger.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.