logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 viktiga hushållsapparater som kostar mindre än du tror
ANNONS

5 viktiga hushållsapparater som kostar mindre än du tror

5 viktiga hushållsapparater som kostar mindre än du tror

Den moderna takten i livet innebär att vi har mindre och mindre tid för hushållsarbete. Vi jobbar långa timmar och när vi kommer hem är vi för trötta för att laga mat, tvätta eller rengöra golven. Tack vare tekniska framsteg finns det apparater som gör att vi kan spara tid och pengar i köket och de är inte så dyra. Det handlar om att vara uppmärksam på erbjudanden och rabatter. I stora vitvarukedjor i Sverige hittar du ett brett utbud av föremål som underlättar din vardag. Var uppmärksam på listan nedan.

Matberedare

2.jpg

På vintern finns det inget smakligare än att äta pasta med sås. Om du är för lat för att hacka och hacka grönsaker kan du köpa en matberedare för 1337 kr hos NetOnNet. Du kan knåda, hacka, färsa, riva, blanda eller göra alla typer av krämer och såser. Den valda modellen har en stor 3-liters skål och en 2-liters mixerkopp. Tänk på din bekvämlighet och hur mycket arbete det kommer att spara dig.

Mikrovågsugn

3.jpg

Det är kallt och man känner för att komma hem till en varm soppa. En mikrovågsugn är lösningen. Värm bara soppan i några minuter i mikrovågsugnen och det är det. Du behöver inte smutsa ner köket och du behöver bara trycka på en knapp. Webhallen kostar en mikrovågsugn 887 Kr. Funktionerna inkluderar: 17-liters inre volym, 24,5 centimeter diameter glasskivspelare, sex effektnivåer och avfrostningsfunktion. Det är en fantastisk möjlighet.

Brödrost

4.jpg

Om du har kvarvarande bröd och inte vill kasta det är ett bra alternativ att göra rostat bröd. Och vad är bättre än att köpa en elektrisk brödrost. Den är lätt att använda och du får varmt rostat bröd på en minut. Hos Clas Ohlson kostar en brödrost cirka 336,98 kr. Om du vill förlänga garantin med tre år måste du betala extra. Det är en mycket användbar apparat som även dina barn kan använda när de kommer hem från skolan.

Vattenkokare

5.jpg

Att slå på spisen och vänta på att vattnet värms upp är slöseri med tid. Nu med vattenkokare kan du programmera vattentemperaturen och den slås på av sig själv utan att du behöver kontrollera tiden. Hos Inet hittar du vattenkokare i plast för endast 191kr. De är de billigaste på marknaden och har ett utmärkt förhållande mellan pris och prestanda.

Diskmaskin

6.jpg

En av de stora köksmardrömmarna är att diska. Men som tur är finns det diskmaskiner. De sparar oss arbete, tvättmedel och pengar. Det är alltid en bra investering om du har plats över i ditt kök. Du hittar ett brett sortiment av diskmaskiner hos TeknikMagasinet och Electrolux. Det är en av de bästa uppfinningarna. De sparar oss tid och tvättmedel. Även om det är sant att du måste ha ett stort utrymme i ditt kök.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från alla vitvarubutiker i Sverige. Gå noggrant igenom broschyrerna och välj de bästa och billigaste hushållsapparaterna som gör ditt liv enklare.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.