logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 produkter för att förbättra din trädgård
ANNONS

5 produkter för att förbättra din trädgård

5 produkter för att förbättra din trädgård

Det finns oändliga sätt att försköna din trädgård. Här finns många idéer och lösningar när det gäller att renovera eller rusta upp inför vårens ankomst. Ett bra utomhusutrymme kommer att behöva bekväma sittplatser, mångsidig belysning, skugga för de soligaste dagarna och lite grönska (naturligt eller konstgjort). Välj inredning du gillar, till exempel originalplanterare, en färgglad matta eller några kransar, så har du ett utrymme du vill gå ut till varje dag. Du kan skapa en matsal för uteservering på sommarkvällar, en lounge eller sittgrupp för att dela informella sammankomster och, om utrymme tillåter, sätta i en pool. I butiker som Granngarden, Plantagen, Blomsterlandet och Bauhaus hittar du allt och till bästa pris.

Utomhus kransar

2.jpg

Garlands är ett populärt val för utomhusbelysning av en anledning: de gör något utrymme lite mer magiskt och vackert. Kransar med klotlampor är den perfekta storleken och formen, är lätta att installera och avger precis rätt mängd ljus för när du är ute på eftermiddagen eller kvällen. De mest populära modellerna fungerar anslutna till eluttaget och varje glödlampa har en krok inbyggd i toppen, vilket gör det enkelt att hänga dem för en större armatur.

Utemöbler

3.jpg

Utemöbler kan vara dyra, men om du inte vill spendera mycket pengar på något du bara ska använda i några månader, kommer en modern modulär soffgrupp med tjocka kuddar och ett glasbord att vara perfekt. Du kan hålla ihop den för att använda som soffa eller separera den i separata säten. Om du inte har en stor budget rekommenderar vi att du köper hopfällbara stolar. De är ett mångsidigt och bekvämt sittplatsalternativ. Välj en klassisk design som aldrig kommer att gå ur stil.

Hängande fåtöljer

4.jpg

Välj en hängande stol med en elegant, bohemisk touch. Häng den från en robust trädgren eller verandatak för att koppla av. Vadderade kuddar hindrar dig från att sjunka ner i den och fickor håller dina böcker i ordning. Det finns olika typer av hängande stolar. De som blev mycket populära nyligen var bostolarna eller äggstolarna på grund av deras ovala form. De är perfekta för avkopplande stunder utomhus och är en idealisk modell för att komplettera inredningen i en trädgård.

Fågelmatare

5.jpg

Få saker är mer avkopplande än att sitta i trädgården en lugn morgon och lyssna på fåglarna i träden. Få det att hända varje dag med en vacker fågelmatare som lockar fåglar av alla slag att umgås i sällskap.

Vita planteringar

6.jpg

Vill du ha den vackraste trädgården i hela grannskapet? Växter måste kompletteras med planteringar som är attraktiva och eleganta. Möjligheten att berika hemmets estetik är inom räckhåll. Välj vita planteringar som sticker ut för sin ursprungliga design. Lägg till makraméhängare som ser bra ut både inomhus och utomhus, och är perfekta för att lägga till en fin touch av grönska på din uteplats eller balkong.

Affarer 365 ger dig de bästa rabattkatalogerna från dina favoritbutiker. Ta vara på möjligheten och renovera din trädgård.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.