logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe bästa stormarknaderna i Sverige för budget-shopping
ANNONS

De bästa stormarknaderna i Sverige för budget-shopping

De bästa stormarknaderna i Sverige för budget-shopping

Stormarknader kan vara skrämmande. Det är trångt, gångarna är extremt långa och det finns en myriad av varumärken för en och samma produkt. Det bästa sättet att vara förberedd på att gå till en stormarknad är att göra en lista över allt du behöver köpa: frukt, grönsaker, kött, vin eller pasta. Du kanske frestas av en impulsartikel, men du kommer inte att glömma det allra nödvändigaste.

Ett tips är att leta efter erbjudanden och kuponger i stormarknadernas reklamblad. Om du vill spara lite pengar kan du ta en titt eller söka på nätet efter varor som är på rea under veckan. Här rekommenderar vi de bästa stormarknaderna i Sverige för budget-shopping.

Lidl

2.jpg

Denna stormarknad har en aggressiv rabattpolicy. Vad kan du hitta? Låga priser på grundläggande förnödenheter och en mängd olika veckoerbjudanden för hushållsprodukter.

Lidl erbjuder rabatter varje vecka som uppdateras på sin webbplats "veckoannonser". Dessutom kan kunderna spara pengar på "färska erbjudanden", som är specialprodukter från frukt- och grönsaksavdelningen som roterar varje onsdag och varierar från butik till butik.

Willi:s

3.jpg

Willy:s är verksamt i Sverige genom ett brett nätverk av butiker som är strategiskt fördelade i de viktigaste regionerna i landet. Willis:s affärspolicy är att ha ett brett sortiment av basprodukter till ett utmärkt pris. Willis:s butiker fokuserar främst på livsmedel, drycker, toalettartiklar och hushållsartiklar.

Denna stormarknad har låga priser och rabattprogram. De har också veckovisa specialerbjudanden, som ofta inkluderar dyrare produkter. Willi:s sticker ut för sina erbjudanden som har hjälpt produkter att sälja otroligt snabbt.

ICA

4.jpg

ICA är en av Sveriges ledande dagligvarukedjor. ICA är för närvarande verksamt i Sverige genom mer än 1 000 butiker i alla större regioner i landet. De säljer också sina produkter via sin exklusiva onlinebutik.

De erbjuder ett brett sortiment av artiklar och har en katalog med mer än 20 000 livsmedel och 30 000 icke-livsmedelsprodukter som de levererar till restauranger, hotell och andra företag. Dess funktioner inkluderar låga priser och företagsrabattprogram. Det är möjligt att spara mycket pengar genom att köpa artiklar i bulk.

DollarStore

5.jpg

DollarStore är idag Sveriges snabbast växande lågpriskedja med butiker från Gällivare i norr till Trelleborg i söder. Kedjan koncentrerar sig på de bästa varumärkena och har sedan starten 1999 haft en stor acceptans bland lokalbefolkningen.

DollarStore-kunder kan ta del av många exklusiva förmåner med butiken. Prenumerera på deras nyhetsbrev och missa inte deras fantastiska erbjudanden och senaste nyheter. Denna kedja har stora fördelar för dig som du inte kan missa, plus att det är 100% svenskt.

Affarer 365 har de senaste katalogerna från dina favoritmärken. Hitta det bästa och mest varierade utbudet av produkter från svenska stormarknader på ett och samma ställe. Gå till butikerna och ta del av de erbjudanden och rabatter som de erbjuder dig för dagen. Om du var osäker på vart du skulle gå, här är de fyra mest bekväma förslagen för din plånbok.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.