logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorBilliga verktyg du behöver ha i ditt hem
ANNONS

Billiga verktyg du behöver ha i ditt hem

Billiga verktyg du behöver ha i ditt hem

Oavsett om du vill bygga om ett utrymme i ditt hem eller om du behöver reparera något, måste du ha vissa verktyg till hands som gör att du kan reagera snabbt. Vilka verktyg ska du ha i ditt hem? Här har vi sammanställt en lista över de mest nödvändiga och billiga verktygen. Kom ihåg att i de viktigaste svenska butikerna som Bauhaus, Hornbach, Swedol och Tools kan du hitta ett brett utbud av produkter till de bästa priserna. Dessa internationella kedjor är kända för sitt förhållande mellan pris och kvalitet.

Skruvmejslar

2.jpg

En uppsättning skruvmejslar är en klassiker för verktygslådan. Det kan vara ett handtag med utbytbara huvuden eller flera oberoende skruvmejslar, men som ett minimum måste vi ha ett par platt spets och ett par Phillips-skruvmejslar för att anpassa oss till olika situationer. En uppsättning med sju skruvdragare i olika storlekar och 20 borrkronor med ett komplett, stöttåligt fodral kostar 168 kronor på Bauhaus. Priset sätts per enhet.

Hammare

3.jpg

Det finns otaliga modeller av hammare med olika mönster och material. Vissa är mer lämpliga än andra beroende på vilken specifik användning du vill ge dem. I vårt fall kommer vi att välja någon standard med ett ekonomiskt pris. En gummihammare som påskyndar monteringen av skruvlösa hyllor, enkel och bekväm att använda, finns på Hornbach för 146 kronor.

Måttband

4.jpg

Naturligtvis är det viktigt att ha ett måttband till hands, även om vi inte planerar att använda något av de andra verktygen. Måttbandet hjälper oss att mäta det tillgängliga utrymmet för en möbel vi ska köpa eller de mest lämpliga dimensionerna för gardiner eller matta. Ett Stanley-måttband på 5 meter kostar 78 kronor i Swedol, även om det numera finns andra modernare alternativ som gör det möjligt att mäta större avstånd. En bästsäljande laseravståndsmätare kostar 247 kronor.

Grundläggande verktygskit

5.jpg

Om du inte vill komplicera ditt liv när du väljer vart och ett av verktygen och du inte planerar att använda dem mycket, kan du välja ett grundläggande verktygskit som har allt inkluderat, även fodralet. En uppsättning med 100 stycken inTools finns för 360 kronor. Vi kan också inkludera andra alternativ som en borr för borrning av hål, en såg eller en elektrisk slipmaskin, men dessa skulle vara grundläggande verktyg för en andra nivå. Det vill säga för användare med viss kunskap, skicklighet och lite intresse för DIY eller hantverk.

Vattenpass

6.jpg

För att kontrollera att något är väl inriktat både horisontellt och vertikalt har vattenpasset alltid använts. Ett vattenpass på 30 centimeter i längd finns i någon av dessa butiker för 200 kronor. Men precis som med avståndsmätning finns lasernivelleringsalternativ också idag för 450 kronor.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från dina favoritbutiker. Om du funderar på att köpa några verktyg att ha till hands i ditt hem, bläddra igenom våra broschyrer och välj det du behöver mest och passar din budget.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.