logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorSverige: landet med oändliga utomhusäventyr
ANNONS

Sverige: landet med oändliga utomhusäventyr

Sverige: landet med oändliga utomhusäventyr

Sverige är landet för oändliga utomhusäventyr. Det finns gott om ställen att åka till och det är speciellt för camping i de vackra skogarna: Pålsjö skog, Skrylle naturreservat, Muddus nationalpark, Hamra nationalpark, Helvetesfallet och Storstupet eller Balingeberget naturreservat. Om du älskar att campa och vill dela dessa stunder med dina vänner eller familj, måste du ha med dig några viktiga saker för din säkerhet och hälsa. Det finns inget bättre än naturen för att komma bort från arbetsstressen och ladda batterierna. I Sverige finns det många butiker som Decathlon eller Intersport som säljer campingutrustning till mycket bra priser. Du kan besöka dem eller bara surfa på deras webbplats om du inte har så mycket tid. Det är dags att leva ditt eget äventyr och köpa allt du behöver. Här är en lista över campingutrustning om du älskar äventyr.

Tält

2.jpg

Tältet måste vara nummer ett på din lista. Det är den viktigaste utrustningen om vi ska campa och det blir vårt största skydd i händelse av nödsituationer eller dåligt väder. Det finns olika typer av tält och valet beror på hur många personer som kommer. Du kan välja ett stort tält för alla vandrare att sova i eller dela upp dig och ta mer än ett tält. De är regn- och snötåliga och har dolda fickor för bättre förvaring.

Ficklampa eller lykta

3.jpg

Ljus kommer att vara oumbärligt under natten och ännu mer så i skogar som är så täta som de i Australien. Det gör att du kan kontrollera allt omkring dig och du kommer att kunna sova lugnt och tryggt, utan rädsla för att bli attackerad av ett djur. Det finns några aspekter som du bör ta hänsyn till: att den har ett starkt ljus, att den tål stötar och fall och att den har batterier med lång livslängd.

Ryggsäck för resor

4.jpg

När du vandrar har du med dig mycket bagage och en resväska är värdelös. Vi måste köpa en vandringsryggsäck som passar vår aktivitet och låter oss bära allt i samma väska. I dessa butiker finns ryggsäckar för $172. Dessa ryggsäckar har en total volymkapacitet på 18 liter och många fack med dragkedja för att bära allt du behöver. De är idealiska för en tre dagars vandring.

GPS-klocka

5.jpg

Kartans och kompassens dagar är förbi och många vandrare föredrar att bära med sig en GPS-sportklocka. Det är en mycket viktig enhet för att veta var vi är och inte ha några besvär när vi är på väg tillbaka. Det finns en mängd olika GPS-klockor från $157 till $631. Variationen i pris beror på de funktioner som ingår i varje enhet. Det är ett viktigt föremål för dagens tider och en av de mest moderna.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger för dina favoritmärken för att göra camping till en trevlig och billig upplevelse. Stanna inte i bekvämligheten av ditt hem och börja utforska naturen ensam eller i sällskap. Mycket nöje!

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.