logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorLidl vs Dollar Store. Vilken butik har de bästa erbjudandena?
ANNONS

Lidl vs Dollar Store. Vilken butik har de bästa erbjudandena?

Lidl vs Dollar Store. Vilken butik har de bästa erbjudandena?

Det finns ett brett utbud av mataffärer i Sverige. Men det finns två kedjor som är de mest populära i landet på grund av deras olika produkter, kampanjer och popularitet bland den lokala allmänheten: Lidl och Dollar Store. De har ett brett utbud av produkter, bra priser och frestande säsongsförsäljning. Även om varje shoppare väljer en specifik kedja baserat på smak eller lojalitet, vilken butik erbjuder de bästa rabatterna? Det är mycket viktigt att vara uppmärksam på de dagliga och månatliga publikationerna de gör för att inte missa något tillfälle och jämföra priser. Efter jul- och nyårshelgerna, som genererade mycket utgifter för svenska, var medveten om kampanjerna och erbjudandena. Att inte kompromissa med budgeten kommer att vara viktigt för att nå slutet av månaden utan skuld och med lite pengar att investera på ett personligt plan.

Lidl

2.jpg

Lidl erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive: frukt och grönsaker, kaffe, olja, snacks, godis, choklad, pasta, bröd, kött, kyckling, fisk, frysta livsmedel, rengörings- och personliga hygienartiklar, små apparater, sällskapsdjur och många fler. På Lidl kan du alltid spara mer. Varje vecka erbjuder Lidl många kampanjer för mat och icke-livsmedelsprodukter. Det har också materbjudanden och rabatter på rengöringsprodukter och hemtillbehör, trädgårdsredskap och DIY-artiklar. Du kan ladda ner Lidl Plus-appen för att börja spara på varje köp och få exklusiva fördelar. I appen klickar du på kupongavsnittet och aktiverar det belopp du vill använda. Alla aktiverade kuponger tillämpas automatiskt i kassan när ditt Lidl Plus-kort skannas. Om du surfar på deras hemsida hittar du en försäljning på upp till 50% på utvalda produkter. Lidl baserar sitt erbjudande på egna varumärken och är en av de kedjor som vuxit mest de senaste åren.

Dollar Store

3.jpg

På Dollar Store är alternativen också varierade. Du hittar allt till bästa pris: frukt och grönsaker, snacks, godis, färsk mat, DIY och presentartiklar, sällskapsdjur, växter, kaffe och te, små apparater, festprodukter, toalettartiklar, trädgårdsredskap, kläder, kosmetika och mycket mer. Dollar Store erbjuder speciella dagliga kampanjer som gör shopping på denna stormarknad ännu billigare än vanligt. Dessutom kan Dollar Store-kunder dra nytta av många exklusiva fördelar i filialen. Prenumerera nu på Shoprite-nyhetsbrevet och missa inte fler erbjudanden. Du kommer att få de senaste nyheterna och kampanjerna direkt i din inkorg. Om du surfar in på deras hemsida hittar du fantastiska kampanjer på utvalda produkter. Ett plus? Den har ett avsnitt med ytterligare besparingar för att göra din shopping ännu enklare. Du kan få tillgång till exklusiva rabatter för kontant betalning och njuta av de erbjudanden som redan är ett varumärke för företaget.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från de viktigaste stormarknaderna i Sverige. Passa på att bläddra igenom var och en av dem och leta efter de bästa erbjudandena. Om du börjar kontrollera dina utgifter kommer du att kunna balansera din ekonomi bättre. Missa inte chansen!

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.