logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 bekväma produkter för att uppgradera din träningsrutin
ANNONS

5 bekväma produkter för att uppgradera din träningsrutin

5 bekväma produkter för att uppgradera din träningsrutin

Om du funderar på att starta en träningsrutin måste du köpa rätt utrustning. Du kan inte bara bära några gamla sneakers eller kläder som du kastade för att de fick något hål eller blev uttöjda. Kläderna som du bär beror på vilken sport du utövar. Du behöver inte investera mycket pengar eller hamna i skulder för att du vill leva ett hälsosammare liv. Covidpandemin fick många svenskar att ta upp idrotten som ett sätt att fly från fångenskapen. Det som började nästan som en improviserad plan, blev till slut en hobby för många människor. I den här guiden rekommenderar vi 5 produkter för att förbättra din träningsrutin.

Löparskor

2.jpg

Det finns olika typer av skor, men alla är inte idealiska för träning. Vilka är bäst för dig? Vi rekommenderar ett par löparskor som ger dig ett högt stöd samtidigt som du är flexibel. Om skon är hård kommer den att orsaka blåsor och du kommer inte vilja fortsätta träna. Å andra sidan, om du köper ett par bra löparskor som de som säljs i Nike-butiker, behöver du inte oroa dig för potentiella skador.

Leggings

3.jpg

Det finns inget bekvämare plagg att träna i än ett par leggings. De anpassar sig till din kropp, är flexibel och ger dig all slags rörlighet. En sak att tänka på är tjockleken på leggingsen. Om tyget är för tunt riskerar du att exponera dina underkläder. Vi rekommenderar att du bär ett par sådana med tjockare material, särskilt på vintern. På sommaren kan det vara för varmt. På Decathlon hittar du ett brett utbud av leggings att välja mellan.

Handduk

4.jpg

Om du ska till gymmet är det alltid bäst att ha en handduk med dig. Det är inte trevligt att dela ett så personligt föremål som kommer att blötläggas av svett. Trots att det är vinter i Sverige är stämningen inne på gymmet varm och man kommer garanterat att svettas. I butiker som Intersport kan du hitta alla typer av handdukar i olika färger och storlekar. Välj den som passar dig bäst. Det finns snabbtorkande handdukar som är ett bra alternativ för att inte impregnera din väska med en obehaglig lukt.

Termosflaska

5.jpg

Förr var det vanligt att bära en gammal läskflaska till gymmet. Nu har termosflaskor som håller vattnet kallt i timmar blivit moderna. De största sportmärkena lanserade sina egna termosflaskor på marknaden och de blev snabbt populära. Det är lämpligt att ta med dig en egen flaska och inte dela den.

Klocka

6.jpg

De allra flesta smartklockor inkluderar ett system för att mäta steg, stress eller kalorier, och har till och med en intern enhet för att mäta sömnkvaliteten. De anpassar sig också till olika typer av träning. Du kan köpa en bas klocka och länka den till din mobiltelefon. Det är en extremt användbar enhet för träning.

Affarer 365 ger dig alla rabattkataloger från dina favoritsportbutiker i Sverige. Kolla in erbjudandena, köp det du behöver och börja träna nu.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.