logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorSkandinaviska klädmärken som du bör prova
ANNONS

Skandinaviska klädmärken som du bör prova

Skandinaviska klädmärken som du bör prova

Skandinavien är känt för många populära varumärken. Från IKEA till H&M har de lyckats överskrida sina gränser och blivit kända över hela världen. Men när det gäller kläder finns det många märken kvar att upptäcka och njuta av.

Lyckligtvis är den nordiska stilen på modet just nu. Det kan bero på deras otroliga hållbarhet, förstklassiga och ofta hållbara material och kompromisslös funktionell design. Eller kanske gillar folk bara att svalka sig under vintern.

Om du vill göra dig redo för säsongen, så är här några av de bästa skandinaviska klädmärkena på marknaden.

Haglöfs

Haglof Sweden-min.jpg

Detta svenska utomhusmärke har verkligen en historia att berätta. Snickaren Wiktor Haglöf, son till en skogsarbetare, ville skapa kläder som gjorde livet bättre och bekvämare för den arbetande mannen. Han bestämde sig för att skapa varumärket just därför, och med tiden blev det otroligt populärt i landet och senare även i Europa.

Haglöfs jackor är tillverkade av några av de mest motståndskraftiga materialen och anses vara några av de absolut bästa på marknaden, eftersom de klarar av att stå emot även de hårdaste väderförhållandena utan problem.

Deras senaste kollektion innehåller material som ultralätt Gore-Tex och reflekterande detaljer för god synlighet.

Hestra

hestra-gloves-min.jpg

Det här företaget för ytterkläder skapades 1936 i den svenska staden Hestra och är legendariskt bland vinterälskare över hela världen. Från alpina skidhandskar till vattentäta handskar och klätterhandskar har företaget en omfattande katalog med olika alternativ beroende på dina behov.

De flesta av deras handskar är handgjorda och tillverkade av de bästa och mest motståndskraftiga materialen som finns tillgängliga. Denna kombination av välkänd teknisk design och förstklassiga material gör att de kan erbjuda fantastiska kollektioner som får jobbet gjort varje gång.

Icebug

Icebug Sweden-min.jpg

Det här företaget för vinterskor från Sverige vet hur man hanterar hårt väder. De spikade sulorna ger grepp även i de knepigaste miljöerna, samtidigt som de är tillräckligt eleganta för att kombineras med en urban stil.

Deras kollektioner innehåller allt från ankelkängor till gatu- och promenadskor och alla är skapade med hjälp av tåliga och högkvalitativa material. De är inte bara fantastiska på sitt jobb, de är också ett av de mest hållbara modeföretagen. År 2021 blev de världens första klimatpositiva skomärke.

Topaz

Topaz är ett norskt märke för skor som använder klassiska material som älgskinn, sälskinn, fårullsfoder och en diamond grip-yttersula mot is för att se till att du ser fantastisk ut när du följer med i tuffa väderförhållanden.

Deras kollektioner är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Deras Minnesota Boot är förmodligen en av de bästa designerna på marknaden just nu eftersom den lyckas vara absolut oförstörbar samtidigt som den är tillräckligt snygg för att kunna bäras på kontoret eller till ett par snygga jeans.

Affärer 365 ger dig de senaste katalogerna, rabatterna och kampanjerna för att spara pengar i alla dina favoritbutiker. Hitta exklusiva erbjudanden och all information du behöver för att dra nytta av erbjudanden och säsongsbetonade erbjudanden överallt. Besök Affärer 365 och börja spara!

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.