ANNONS

Senaste IKEA erbjudanden

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos IKEA

IKEA är en svensk butikskedja med fokus på försäljning av möbler och heminredning. Med en lång historia på marknaden finns IKEA i Sverige och många andra länder runt om i världen. I Sverige har IKEA ett brett nätverk av varuhus spridda över hela landet.

Kommer IKEA att ha erbjudanden på Black Friday?

IKEA erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Vanliga frågor om IKEA

IKEAs historia: om IKEA?
Open

IKEAs historia går tillbaka till 1943 med grundandet av företaget i Sverige av Ingvar Kamprad, som började med en postorderverksamhet. I början sålde Kamprad pennor, plånböcker, tavelramar, klockor, smycken, nattduksbord, kosmetika och nylonstrumpor. 1947 gick han över till möbelförsäljning och fyra år senare publicerades den första IKEA katalogen med ett stort urval av möbler till salu. Fram till 1953 sålde IKEA bara genom kataloger, men konkurrensen på marknaden ledde till att Kamprad öppnade sitt första fysiska varuhus i Sverige.

Vilka varumärken hittar jag på IKEA?
Open

IKEA är en tillverkare av möbler och heminredning och säljer därför produkter under eget namn.

Hur sparar jag pengar på IKEA?
Open

Att spara pengar på IKEA är väldigt enkelt genom att dra nytta av de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras hemsida. På Affarer 365 hittar du också de senaste erbjudandena och kampanjerna på IKEA. Som en möbelkedja känd för sina låga priser är det väldigt enkelt att spara pengar och de har alltid specialerbjudanden för sina kunder. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet eller följa IKEA på sociala medier är det möjligt att hålla sig uppdaterad med de senaste erbjudandena.

Bekanta dig med IKEAs konkurrenter
Open

IKEA konkurrerar i Sverige med andra varuhuskedjor som Ilva, Svensson med flera.

IKEA exklusiva förmåner
Open

IKEA erbjuder sina kunder ett brett utbud av möbler till mycket bra priser. IKEA har en internationell kvalitetsgaranti. Kunder kan köpa sina produkter online och få dom levererade hem. IKEA har en väldigt bra retur och återbetalnings policy. IKEA har exklusiv kundservice via telefon och e-post.

Rabatter som erbjuds genom IKEA
Open

Affarer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som IKEA har i Sverige. När det gäller möbler av hög kvalitet till marknadens bästa priser hittar du allt du letar efter och mycket mer på IKEA. Kolla in Affarer 365 och börja spara pengar idag med IKEA.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.ikea.com/se/sv/

ANNONS

Affärer 365 Copyright © 2023 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.