logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe bästa stormarknaderna i Sverige
ANNONS

De bästa stormarknaderna i Sverige

De bästa stormarknaderna i Sverige

Sverige har några av Europas bästa stormarknader. Kanske har det att göra med landets långvariga tradition av egenvård och hälsosamma livsstilsval, eller så har det att göra med tillgången till utländska kvalitetsmärken tack vare den fria marknaden.

Oavsett anledning finns det många fantastiska stormarknadskedjor att välja mellan om du bor eller besöker Sverige. Så ta fram din inköpslista och packa ner några tygkassar, för här är vår lista över de absolut bästa stormarknaderna i Sverige.

ICA

ICA-Sweden.jpg

Inköpscentralernas aktiebolag (ICA) har över 1 300 kontor runt om i landet, så det är ganska lätt att hitta ett nära ditt hem. Varumärket erbjuder många olika typer av platser, inklusive stormarknader som MAXI ICA och ICA Kvantum för snabba inköp.

Till skillnad från andra stormarknader erbjuder ICA kategorier som hushållsapparater, verktyg, små möbler och underhållningsteknik. Det är svårt att hitta en person i Sverige som inte känner till eller som inte har besökt ett ICA-center under det senaste året, så ja, du vet att det är bra.

Willys

stormarknaderna-Sverige-3.jpg

Är du en fyndjägare? Om svaret är ja, kan Willys bli din nya favoritplats. De ligger oftast i förortsområden långt från kommersiella områden, men du kan ändå hitta många av dem i närheten i de flesta städer. De erbjuder några av marknadens bästa erbjudanden, låga priser och världsberömda varumärken precis som sina konkurrenter.

Willys har kampanjer varje vecka för sina stamkunder, så se till att ladda ner deras katalog, prenumerera på deras nyhetsbrev och besök deras webbsida för att få det bästa värdet för dina pengar.

Coop

stormarknaderna-Sverige-2.jpg

Om du gillar ekologiska produkter och bryr dig om hållbarhet och rättvis handel är Coop rätt val för dig. Även om deras priser kan vara något högre än hos konkurrenter som Willys eller Lidl, motiverar kvaliteten på deras produkter och deras engagemang för planeten ett par extra euro.

Precis som ICA har Coop många olika format, bland annat Coop Konsum, Coop Forum, Coop Nära, Coop Extra, Coop Online, Coop daglivs och Coop Bygg. Alla deras anläggningar är miljövänliga och deras installationer är utformade för att spara energi och vatten.

7-eleven

stormarknaderna-Sverige-1.jpg

Ett amerikanskt märke som européerna älskar (vilket är ganska ovanligt, vi vet). De har öppet från 07.00 till 23.00 och du kan hitta dem nästan överallt, med hundratals butiker i hela landet och en egen marknadsplats på nätet för dem som föredrar att handla hemifrån.

De har en lokal konkurrent som heter Pressbyrån, som kan betraktas som den svenska versionen av 7-eleven. De finns på liknande platser och erbjuder liknande produkter, men precis som i fejden mellan Coca-Cola och Pepsi är de båda okej när du behöver göra en snabb inköpstur.

Affärer 365 ger dig de senaste katalogerna, rabatterna och kampanjerna för att spara pengar i alla dina favoritbutiker. Hitta exklusiva erbjudanden och all information du behöver för att dra nytta av erbjudanden och säsongsbetonade erbjudanden överallt. Besök Affärer 365 och börja spara!

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.