logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorVad är nytt och vad är på rea i Mary Kay
ANNONS

Vad är nytt och vad är på rea i Mary Kay

Vad är nytt och vad är på rea i Mary Kay

Om du letar efter billiga produkter som fungerar att integrera i din dagliga skönhetsrutin är det här guiden du har letat efter. Från ansiktsrengöring och fuktkrämer till antirynkkrämer, foundations och concealers. Dessa produkter är viktiga för att du ska kunna införliva dem i din dagliga rutin och få en vacker hud. I butiker i Sverige som Mary Kay kan du hitta allt och till bästa pris. Vad är nytt och vad är på rea hos Mary Kay?

Ansiktsrengöring

2.jpg

Den viktigaste faktorn att tänka på när du rengör ansiktet är att undvika produkter vars ingredienser tenderar att torka ut huden och välja en formula som bevarar naturliga oljor. Varför är det så? För att bibehålla optimal återfuktning. Förutom att dra bort smink och smuts luktar denna ansiktslotion inte illa, irriterar inte, återfuktar och täpper inte till porerna. Du hittar den nya Timewise 4-in-1 Facial Cleanser hos Mary Kay.

Foundation

3.jpg

En lätt foundation är det bästa valet för din vecka, oavsett om du vill se bra ut när du tränar eller om du letar efter ett enkelt alternativ för att gå ut. Mary Kay CC Cream SPF 15 Medium Protection foundation har sju fördelar i en och samma produkt. Vilka är de? Skyddar, ljusar upp, korrigerar, minskar rodnad, återfuktar, minskar synliga ålderstecken och försvarar mot tuffa miljöfaktorer. Det är ett ekonomiskt alternativ för att slippa se sminkad ut och passar alla hudtyper.

Kräm mot rynkor

4.jpg

Det är ingen regel, men från 30 års ålder kan du börja använda antirynkkrämer. Du bör använda produkter som är rika på vitaminer och anti-fria radikaler, såsom vitamin E och C, för att bekämpa de första tecknen på åldrande och mildra fina linjer. Helst bör vi anpassa behandlingen till hudens behov, eftersom dessa varierar beroende på de olika stadierna i livet. Välj formulas med peelingeffekt för att återaktivera hudens elasticitet, fasthet och bleka rynkor. Hos Mary Kay hittar du ett brett utbud av antirynkkrämer som du kan anpassa efter dina behov.

Concealer mot mörka ringar

5.jpg

Mörka ringar under ögonen behöver en nödplan för att försvinna så snabbt som möjligt. För att hjälpa dig att nå målet att täcka mörka ringar har du några mirakelprodukter som kamouflerar dem och gör dem osynliga för ögat på bara ett par minuter. Med E-vitamin, antioxidanter och antiförorenande ämnen, plus lätta ingredienser mot blått ljus, är dessa behandlingar mot mörka ringar allt du behöver för att förvisa mörka ringar från dina ögon.

Återfuktande gel

6.jpg

Återfuktande geler är vattenbaserade lotioner som är lätta i konsistensen och lätt absorberas av huden. De innehåller färre oljor än krämbaserade fuktgivare, så de är kompatibla med många hudtyper.

Mary Kay Oil-Free Moisturizing Gel är idealisk för kombinerad och fet hud. Den har en lätt konsistens som absorberas omedelbart och ger huden en fräsch och återfuktad känsla i minst 10 timmar.

My Deals 365 ger dig alla rabattkataloger från dina svenska favoritbutiker så att du kan se vacker ut utan att spendera för mycket. Välj en produkt som passar din hud och börja använda den nu.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.