logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separatorDe billigaste stormarknaderna i Sverige år 2024
ANNONS

De billigaste stormarknaderna i Sverige år 2024

De billigaste stormarknaderna i Sverige år 2024

Hushållsekonomin är en av de viktigaste punkterna när vi tänker på att spara. Att vara uppmärksam på de kampanjer och rabatter som erbjuds av de största stormarknaderna i Sverige är viktigt för att undvika att spendera för mycket.

Om du har en stram budget och vill ta hand om pengar, här är en lista över de billigaste stormarknaderna. Notera och shopping kommer inte längre att vara en börda på din ficka.

Några strategier innan du går till snabbköpet: sätt en budget, planera dina måltider för de närmaste dagarna och gå aldrig på tom mage. Och när du lagar mycket mat, frys in överskottet av det du förbereder hemma. Det hjälper dig att förbereda måltider som du kan ta med till jobbet eller äta de dagar då du är sen.

LIDL

2.jpg

Fokus på effektivitet och låga priser har gjort LIDL till en av de mest populära butikerna i Sverige när det gäller att spara pengar. LIDL har mer än 900 butiker och en marknadsplats online där kunderna kan bläddra och handla direkt från den omfattande katalogen.

Det bästa sättet att få exklusiva förmåner hos LIDL är genom deras veckovisa annonskatalog. Du kan också prenumerera på deras nyhetsbrev för att få de senaste erbjudandena och kampanjerna eller skapa ett konto på deras webbplats för att få tillgång till förmåner som endast gäller medlemmar.

Tempo

3.jpg

Tempo är en 100% svensk stormarknadskedja med huvudkontor i Stockholm. Kedjan driver mer än 30 filialer i hela regionen efter nästan 100 års existens.

Att handla på Tempo är enkelt eftersom du kan spara stort. Kolla in deras veckovisa erbjudanden på deras hemsida för att hitta de bästa priserna och erbjudandena. Dessutom kan du söka efter deras rosa Save Smart-symbol på utvalda produkter för att hitta deras lägsta priser. Följ dem på sociala medier för att stärka bandet.

ICA

4.jpg

Med en lång historia på marknaden, sedan 1938, är ICA verksamt i Sverige genom ett brett nätverk av butiker strategiskt fördelade i de viktigaste regionerna i landet.

I ICAs webbutik kan du hitta ett brett utbud av produkter till reducerade priser. ICA ger också ut veckokataloger och broschyrer med bra erbjudanden. Och genom att prenumerera på nyhetsbrevet eller följa den här butiken på sociala nätverk är det möjligt att hålla sig uppdaterad med de senaste erbjudandena.

Prisma

5.jpg

Hos Prisma kan du hitta ett brett urval av livsmedel och andra produkter som kött, fisk, färsk frukt och grönsaker, konserver och frysta livsmedel, mjölk, bröd och bakverk, oljor, läskedrycker, djurfoder, personlig vård och hygienprodukter, hushållsrengöringsprodukter och mycket mer. Det är lätt att spara pengar på Prisma. Dra nytta av de erbjudanden och kampanjer som publiceras på deras officiella webbplats för att få ut det mesta av dina inköp. Om du prenumererar på deras nyhetsbrev eller följer Prisma på sociala nätverk är det också möjligt att se de senaste rabatterna.

Affarer 365 har de senaste katalogerna över de billigaste stormarknaderna i Sverige. Upptäck de aktuella erbjudanden som dessa butiker har och hitta de bästa rabatterna för din budget. Skynda dig att handla!

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.