logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 tips för att spara pengar på sportkläder
ANNONS

5 tips för att spara pengar på sportkläder

5 tips för att spara pengar på sportkläder

Sportkläder är alltid ett bra alternativ när du vill känna dig bekväm. De ger dig flexibilitet, men vi kan också kombinera de med ett par sneakers och då få en fräsch och avslappnad look i vår vardag. Sportkläder är idag inte längre endast användbara på gymmet. Du kan välja mellan ett stort utbud av plagg som inte bara håller sig till den typiska sportoutfiten från de senaste årtiondena. Butiker som Adidas, Nike, Decathlon och Intersport erbjuder olika alternativ för dig att välja de kläder som passar dig bäst och till lägsta pris. Här är några tips för att undvika att betala för mycket.

Gör din egen efterforskning innan du handlar

pexels-ekaterina-bolovtsova-4049870.jpg

Om du ska spendera pengar på sportkläder eller andra föremål för gymmet vill du inte köpa fel eller spendera för mycket. Att prata med din tränare eller någon annan professionell atlet som kan vägleda dig är ett bra alternativ. Det finns inget värre än att köpa det första du ser utan att veta om det verkligen är rätt för dig eller inte. Tänk på att alla är olika. Det är därför det finns så många varianter av samma produkt, oavsett märke.

Handla under lågsäsong

pexels-karolina-grabowska-5650026.jpg

Säsongens sportkläder kommer alltid att kosta mer. När det är sommar, köp för vintern och vice versa. Trycket eller färgen som är på modet just då kan skilja sig åt men i slutändan är plagget detsamma. Dra nytta av säsongsrean som erbjuds av de största sportbutikerna i Sverige för att få din budget att räcka längre. Att välja basfärger som svart, vit, grå, röd och blå är avgörande för att din garderob alltid ska se uppdaterad ut.

Skriv en lista

pexels-george-milton-7034439.jpg

Stanna upp en sekund och titta på din garderob. Att bestämma vad du ska ersätta och att skriva en lista över de sportkläder du behöver kommer att vara nyckeln i hela processen. Försök att inte köpa kläder som du bara kommer att använda en gång utan kläder som du vet att du kommer att få bra användning av.

Använd rabattkoder

pexels-karolina-grabowska-5625130.jpg

Rabattkoder är ett av de bästa knepen för att spara pengar. Detta är engångserbjudanden som vanligtvis uppdateras månad för månad. Dessa koder kan ge dig alla typer av rabatter: från att betala en viss procent mindre än det ursprungliga priset, till fri frakt. För att använda rabattkoder måste du följa de riktlinjer och villkor som anges av varje butik. Till exempel kan de kräva att du måste spendera en viss summa pengar för att rabatten ska gälla, eller att rabatten endast gäller för vissa typer av produkter.

Dra nytta av studentrabatter

pexels-karolina-grabowska-5650019.jpg

Det finns sportbutiker som har speciella rabatter för studenter. Tack vare dem kommer du att betala mycket mindre för de sportprodukter du vill ha eller för den utrustning du letar efter. Ibland erbjuds rabatter endast för vissa produkter medan det i andra fall gäller i hela butiken.

Affarer 356 skickar ut alla katalogerna från de största sportbutikerna i Sverige så att du kan köpa det du vill ha till bästa pris. Missa inte den här chansen!

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.