logo
homeIcon
  1. separatorBlog
  2. separator5 butiker för att renovera ditt hem med en budget
ANNONS

5 butiker för att renovera ditt hem med en budget

5 butiker för att renovera ditt hem med en budget

Årstidernas växling är det perfekta tillfället för att göra om i ditt hem. Du väljer möbler och färger beroende på årstiden och du kan sätta in en kamin som inredningens huvudpunkt för att, till exempel, titta på VM. De kalla svenska vintrarna betyder att du behöver ett bra sätt att värma dig, och det är ännu bättre om det sitter i vardagsrummet. Du kan möblera rummet med en stor TV och några mysiga fåtöljer. Men oroa dig inte för din budget. I Sverige finns det några möbelbutiker där du kan hitta allt till bra priser.

IKEA

2.jpg

På Ikea hittar du en stor mängd produkter som soffor, bokhyllor, hyllplan, förvaring för kontor och vardagsrum, byråer och TV-bord, bord och skrivbord, utsmyckningsföremål, sängar, madrasser, köksredskap och mycket mer. Om du är orolig över att förlora pengar behöver du inte vara det. Företaget har riktigt bra erbjudanden och kampanjer som du kan använda, både i deras fysiska butiker och online. Kedjan är faktiskt känd för att ha låga priser och riktigt bra erbjudanden för sina kunder.

JYSK

3.jpg

De produkter som marknadsförs av JYSK är deras eget märke och de har ett stort lager vilket betyder att du kan ta det du gillar utan att behöva betala mer. Om du prenumererar på deras nyhetsbrev kommer du alla nyheter och uppdateringar med erbjudanden och kampanjer. På JYSK är shopping perfekt. Det finns ett stort utbud av möbler, dekorativa och badrumssaker, lakan, täcken kuddfodral och mycket mer. Du kan handla allt på samma ställe utan att behöva resa land och rike runt.

ILVA

4.jpg

ILVA är en annan av de butiker som vi rekommenderar om du vill dekorera ditt hem. Här hittar du vardagsrumsmöbler, trädgårdsstolar, paraplyn, skrivbord, byråer, sovrumsmöbler, madrasser, badrumsmöbler, krukor, lampor och golvlampor. Genom att tillverka sin egna produkter har företaget blivit kända för sina moderna och användbara designer. Butiken är ett väldigt bra alternativ om du funderar på att göra om i din trädgård eftersom du kan hitta möbler för bra priser för årstiden. Du kan handla men kontrollera din budget.

JOTEX

5.jpg

Hos JOTEX hittar du ett stort utbud av produkter som gardiner, gardin accessoarer, tyger och klämmor, överdrag och tofsar, mörkläggningsgardiner, hallmöbler, krokar och hängare, hyllor och skåp, byråer, soffor, skrivbord, speglar och mycket mer. Deras höjdpunkt är deras fina produkter i tyg. Precis som alla stora möbelbutiker i Sverige erbjuder JOTEX rabatter på utvalda produkter och olika sätt att finansiera sina köpa. Presentkort välkomnas alltid om du känner någon som vill designa om sitt hem.

EM HOME

6.jpg

Det här företaget säljer och förmedlar ett stort antal märken som Actona, Brafab, Klippan, Ekens, Furninova och Haslev men de har också egna produkter. EM HOME är perfekt om du letar efter ett stort utbud, bra priser och bra kvalité. EM HOME säljer ett stort utbud av husgeråd, till exempel köksutrustning, sängar och matsalsmöbler, soffor, bokhyllor, utemöbler, hyllor, textilier, mattor, speglar och dekorativ belysning.

Affarer 365 ger dig broschyrer och kataloger med de bästa kampanjerna, varje vecka, månad och år, från våra favorit möbelbutiker. Använd oss och betala inte för mycket.

ANNONS
arrowDown

Affärer 365 Copyright © 2024 Affärer 365. Med ensamrätt. Kopiering eller reproducering av texterna utan föregående skriftligt avtal är förbjuden. Produktfoton, -bilder och -broschyrer tjänar endast illustrativa syften. Rabatterade priser kommer från officiella distributörer som listas på denna webbplats. Erbjudanden är giltiga angivna datum eller så länge lagret räcker. Denna webbplats syftar till att vara informativ, den kan inte användas för att göra anspråk på produkterna. Priser kan vara platsberoende.