ANNONS

Senaste REWE erbjudanden

För närvarande finns det inga erbjudanden från REWE

Erbjudanden, rabatter, kampanjer, broschyrer och kataloger hos REWE

REWE är en tysk stormarknadskedja med stark närvaro i Sverige. Med en lång historia på marknaden är REWE ett välkänt varumärke bland svenska konsumenter och verkar i landet genom ett brett nätverk av butiker.

Vilka produkttyper hittar jag på REWE?

Hos REWE kan kunderna hitta ett brett sortiment av dagligvaror och icke-livsmedelsprodukter såsom kött, fisk, fågel, färsk frukt och grönsaker, bröd och bakverk, mjölk och mejeriprodukter, godis, ägg, oljor, konserver, frysta livsmedel , husdjursmat, personlig vård och hygienprodukter, hushållsrengöringsprodukter och mycket mer.

ANNONS

Vanliga frågor om REWE

REWEs historia: om REWE?
Open

REWE:s historia började 1927 med grundandet av företaget och öppnandet av den första butiken i Tyskland. REWEs huvudkontor ligger i Köln. Sedan starten har REWEs mål varit att förse sina kunder med ett brett sortiment av masskonsumentprodukter till mycket förmånliga priser. Under de följande decennierna genomgick företaget en stark expansionsprocess med öppnandet av ett stort antal butiker och nått andra europeiska länder, som Sverige.

I Sverige landade REWE 2015 och har sedan dess blivit ett favoritmärke bland svenska konsumenter. Numera verkar REWE i Sverige genom mer än 20 butiker fördelade över landets huvudregioner.

Vilka varumärken hittar jag på REWE?
Open

REWE säljer produkter av sina egna varumärken såväl som de från välkända varumärken som Bauer, Coca-Cola, Katjes, Wolf, Meka, Thomy, Milram, Rahmjoghurt, Galbani, Vla, Andros, Hochland, Almette, Müller, Rügenwalder, Steinhaus, Becel, Tulip, Ibis, Rama, Popp, Violife med flera.

Hur sparar jag pengar på REWE?
Open

Att spara pengar på REWE är mycket enkelt genom att dra nytta av erbjudandena och kampanjer som publiceras på deras officiella hemsida. REWE publicerar veckokataloger och flygblad med bra erbjudanden. På Affärer 365 hittar du även de senaste erbjudandena och kampanjerna hos REWE. Genom att prenumerera på nyhetsbrevet är det möjligt att hålla dig uppdaterad med de senaste erbjudandena.

Bekanta dig med REWEs konkurrenter
Open

REWE konkurrerar i Sverige med andra stormarknadskedjor som ICA, Lidl med flera.

REWE exklusiva förmåner
Open

REWE erbjuder sina kunder ett brett utbud av produkter till mycket förmånliga priser. REWE erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa egna märkesvaror. Dessutom erbjuder de ett stort antal importerade produkter. REWE har en exklusiv kundtjänst via telefon och mail.

Kommer REWE att ha erbjudanden på Black Friday?
Open

REWE erbjuder fantastiska Black Friday-erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar på allt du behöver. Gör de bästa fynden för säsongen och bli en expert på att handla med värde!

Affarer 365 har de senaste Black Friday-katalogerna, flygbladen och broschyrerna på marknaden. Upptäck exklusiva fördelar för att få bästa möjliga valuta för pengarna i dina favoritbutiker.

Black Friday startar den 25 november. Även om det tekniskt sett varar 24 timmar, så kommer de flesta butiker att ha erbjudanden och stora rabatter i åtminstone en vecka. I vissa fall kommer det att finnas tidiga Black Friday-rabatter dagar innan Black Friday ens börjar, så håll utkik efter tidiga erbjudanden och fyndmöjligheter.

Hitta erbjudanden från de mest pålitliga varumärkena i landet och förmåner som faktiskt är värda din tid. Vi samlar in, sorterar och organiserar tusentals broschyrer från olika kategorier och platser, så att du kan spara pengar under Black Friday, Cyber ​​Monday, och andra relevanta rabattsäsonger.

Oavsett om du letar efter vitvaror du faktiskt har råd med, eller nya möbler till ditt hem, garanterar vi att du hittar det du letar efter på vår hemsida.

Med Affarer 365 kan du få upp till 80% rabatt på utvalda varor. Glöm inflation, stigande priser och tvivelaktiga erbjudanden. Besök Affarer 365 idag och gå med resten av smarta shoppare!

Rabatter som erbjuds genom REWE
Open

Affärer 365 ger dig alla erbjudanden och kampanjer som REWE har för dig i Sverige. När det kommer till dagligvaror hittar du det bredaste utbudet av produkter hos REWE. Kolla in Affärer 365 och börja spara pengar idag med REWE.

Broschyrerna och katalogerna innehåller de bästa vecko-, månads- och årskampanjerna, med erbjudanden och rabatter som finns tillgängliga i butikerna idag. För att kontrollera de uppdaterade priserna kan du också surfa in på den officiella webbplatsen online: https://www.rewe.de/

ANNONS
ANNONS